Când soarele lipsește, Detrical® suplinește!

Simțiți că începe să vă afecteze lipsa luminii strălucitoare a soarelui și vă întrebați cum să faceți față provocărilor sezonului rece? Pentru perioadele când nu este soare, apelați la Detrical®. 

Vitamina D este extrem de importantă pentru sănătate, din mult motive. Este esențială pentru absorbția eficientă a calciului din intestin, calciul fiind, la rândul său, crucial pentru menținerea sănătății oaselor și dinților, precum și pentru funcționarea normală a mușchilor și a sistemului nervos. Deficitul de vitamina D poate duce la slăbirea oaselor, care poate culmina cu rahitism la copii și osteoporoză la persoanele adulte (afecțiune caracterizată prin oase fragile și predispuse la fracturi). În ceea ce privește sistemul imunitar, vitamina D joacă un rol foarte important în susținerea acestuia, un deficit al acesteia, crescând susceptibilitatea la infecții și putând afecta capacitatea organismului de a lupta împotriva bolilor.

Studiile au arătat că un nivel adecvat de vitamina D poate fi benefic pentru sănătatea cardiovasculară, reducând riscul de boli de inimă și hipertensiune arterială. Alte cercetări au evidențiat faptul că deficitul de vitamina D a fost asociat cu tulburări precum depresia sau anxietatea.

Vitamina D poate contribui la menținerea sănătății sistemului muscular, ceea ce este important pentru o funcționare corespunzătoare a organismului. Apoi, mai este de precizat faptul că, aceeași vitamină D poate influența sănătatea pielii, inclusiv vindecarea mai rapidă a acneei și a leziunilor cutanate, nivelurile optime ale acesteia în organism contribuind chiar și la o îmbunătățire a calității vieții pe măsură ce îmbătnim.

Sursa principală de vitamina D pentru majoritatea oamenilor este expunerea la soare, pielea noastră producând-o sub acțiunea razelor solare. Cu toate acestea, când o expunere adecvată nu este posibilă, pentru a evita deficiența de vitamina D și complicațiile asociate acesteia, este necesară o suplimentare.

Gama Detrical® include produse în diverse concentrații și forme de prezentare: Detrical® 1000 UI, 2000 și 4000 UI (sub formă de comprimate), Detrical® 400 UI (sub formă de spray), Detrical® Baby (picături orale pentru nou-născuți și copii).

 

 

Leave a Reply