Un nou magazin Peek & Cloppenburg în Promenada Mall Craiova

Peek & Cloppenburg va inaugura un nou magazin ȋn Promenada Mall Craiova, în acest weekend (5-8 Octombrie). Cunoscutul retailer multi-brand din industria fashion, va marca marea deschidere prin momente de muzică live, acces la lounge-ul de beauty special amenajat, dulciuri, băuturi răcoritoare și multe activități atractive.

În plus, atât membrii activi ȋn cadrul programului de loialitate, cât și cei care se vor ȋnscrie beneficiază de discount-uri exclusive de 20% la cumpărăturile efectuate pe durata celor 4 zile, la ȋntreaga gama de produse.

 

Suntem fericiți de invesţia ȋn acest nou magazin din Craiova pe care l-am inaugurat astăzi ȋn Promenada Mall. Chiar şi după atâţia ani de P&C ȋn România investim constant în dezvoltarea magazinelor și serviciilor pe care le oferim.Suntem multumiţi de parcursul P&C ȋn Romania şi bucuroşi să le aducem clienţilor nostri portofoliul cu deja binecunoscutele branduri ȋn cadrul celui de-al 9– lea magazin din ţară, iar ȋn 2 săptămâni ne vom putea deja mândri cu magazinul numărul 10 odată cu deschiderea din Iaşi.a menționat  Alina Șrban, Regional Sales Manager Peek & Cloppenburg.

În noul magazin de 2800 de mp din Promenada Craiova, P&C va oferi peste 100 de branduri sub acelasi acoperiş, astfel clientii ȋşi pot găsi ţinuta potrivită stilului personal pentru orice ocazie. Acest lucru este posibil printr-o coordonare atentă a gamei de produse ce include atât branduri exclusive, cât şi renumitele branduri internaţionale.

Noul magazin are un design mai plăcut și facil în identificarea pieselor preferate și intenţionează să le ofere clienţilor o stare de bine, un spațiu ideal pentru a găsi inspirația alegerii unei ținute care să îi reprezinte, aceștia având la dispoziție o varietate de colecții premium de la branduri de top – Hugo, Boss, Tommy Hilfiger, Joop!,  Polo Ralph Lauren, Marc Cain, CK Jeans, Tommy Jeans, dar şi branduri exclusive P&C precum Jake*s, Review, McNeal şi Christian Berg.

Timp de patru zile, oaspetii se vor bucura de diverse surprize la vizita ȋn noul magazin.Inaugurarea este sărbătorită de joi până duminică, iar membrii activi ȋn cadrul programului de loialitate, cât şi cei care se vor ȋnscrie beneficiază de discount-uri exclusive de 20% la cumpărăturile efectuate pe durata celor 4 zile, la ȋntreaga gamă de produse.

 În prezent, P&C este prezent ȋn 16 ţări: Germania, Austria, Elvetia, Olanda, Polonia, Croatia, Cehia, Ungaria, Letonia, Lituania, Romania, Slovenia, Slovacia, Bulgaria, Serbia şi din 2022 şi in Belgia.

Leave a Reply