Simona Trușcă nominalizată la Food Content Creators Awards

Simona Trușcă, food blogger-ul devenit relevant în doar 3 ani de la lansare, a fost nominalizată la Food Content Creators Awards. Conceptul ce a făcut-o cunoscută, #aboutfoodandmore, a atras mulți pasionați de gastromomie. Pasionată de gătit, dar și de călătorii, creatoarea de conținut a reușit să strângă în jurul ei o comunitate de peste 150 k de persoane, care o urmăresc și cu care interacționează.  

Dragostea pentru gătit este o calitate pe care tânăra absolventă de Politehnică a moștenit-o de la mama ei, dragoste pe care o pune în practică activ de când era doar un copil. Serios, de această activitate, s-a apucat la îndemnul unei foarte bune prietene care i-a spus că pasiunea ei pentru cooking ar putea deveni un mod prin care să-și exprime creativitatea și, iată, așa a început ca prin intermediul Instagramului, al Tik Tok-ului, să arate lumii ce minunății gătește.

„Îmi place să mă prezint simplu și de fiecare dată spun atât: Hello, numele meu este Simona! Îmi plac mâncarea simplă și bună, călătoriile și stilul de viață echilibrat. De-a lungul acestor 3 ani de activitate intensă am avut bucuria să particip la numeroase evenimente de cooking, bootcamp-uri, am experimentat arta culinară în cele mai mici detalii și, iată, că această activitate mi-a adus anul acesta o nominalizare la Food Content Creators Awards, apreciere care mă bucură nespus și-mi confirmă faptul că fac bine ce fac. Suntem super entuziasmată și abia aștept gala de premiere de pe 6 decembrie”, spune Simona.  


Food Blogger-ul Simona Trușcă este anul aceasta unul dintre specialiștii care-și va auzi numele pe scena ediției cu numărul 17 a evenimentului Food Bloggers Conference, o ediție care pentru prima dată în istoria ei adaugă o nouă componentă: Food Content Creators Awards, competiție ce oferă recunoaștere celor mai activi și apreciați creatori de conținut culinar.
Gala de premiere Food Content Creators Awards 2023 va avea loc pe 6 decembrie, la Hotel JW Marriott București, după conferința din prima parte a zilei.  

Crezul ei din bucătărie este la fel de simplu: Am spus-o și o să o mai spun, mâncarea are un gust mult mai bun atunci când este așezată estetic”, spune Simona Trușcă.

Leave a Reply