Actorul Adrian Păduraru, declarație de dragoste…pentru viață!

Actorul Adrian Păduraru, invitat al podcastului „Altceva cu Adrian Artene a povestit cum a renunțat la atletism, handbal și la o potențială carieră în medicină pentru a se dedica pasiunii pentru teatru. Și a încheiat acest episod al podcastului cu o nouă declarație de dragoste, de data aceasta pentru viață. 

 

Adrian Artene, gazda podcastului Altceva, își introduce invitatul cu fraza: Adrian Păduraru, invitatul meu de săptămâna aceasta, este un actor care dacă s-ar fi născut la Hollywood ar fi avut notorietatea lui Jude Law, Leonardo DiCaprio sau Brad Pitt. Un actor care „a scrispoate cea mai frumoasăDeclarație de dragoste”. 

Discuția dintre Adrian Artene și Adrian Păduraru pornește firesc și trece prin perioada în care actorul a devenit modelul unor generații întregi datorită peliculeiDeclarație de dragoste”, extrem de iubită și astăzi, pentru ca mai apoi, pe parcurs, -l descopere de secrete, să-i lase la vedere credința, concepția, începuturile profesionale care au balansat între o carieră înmedicină și una în matematică, dar nu uită atingă sub‪iectul tenis, atât de drag omului Adrian Păduraru și încheie cu o declarație de dragoste pentru viață.

Sunteți invitați să urmăriți o discuție poveste despre viața, activitatea și experiențele marelui actor Adrian Păduraru, în episodul dedicat al podcastului, aici

“Altceva cu Adrian Artene” este un podcast în care se rostesc cuvinte pătrunzătoare, iar invitații sunt lumini ce străpung întunericul. E ”Altceva”, podcastul difuzat săptămânal – înfiecare sâmbătă, de la ora 19:00 -, și în jurul căruia s-a format o comunitate a oamenilor care vor să-și antreneze mintea și să-și hrănească sufletele. Comunitatea oamenilor normali, care nu au abandonat lecturile, care știu să asculte o muzică și cu inima, nu doar cu urechile, dar și comunitatea celor care extrag răspunsuri din tăcere și se bucură de o piesă de teatru ca de o zi de duminică. A acelora care cred că Dumnezeu ne-a creat pentru a arăta celorlalți bunătate și a lăsa în urma noastră opere de lumină. 

Leave a Reply