Ce aduce Moș Crăciun?

Deși considerat un simbol al consumerismului, Moș Crăciun este un personaj mult îndrăgit, iar obiceiul de a dărui celor dragi în numele acestuia are o latură pozitivă extrem de puternică, ce poate genera multe fapte bune.  

Originea sărbătorii de Crăciun se pierde în negura vremurilor, iar numele românesc este unul derivat din latină, „creatio, – onis” care înseamnă „naştere”.

Ziua de 25 decembrie a fost aleasă în anul 354 e.n. de biserica de la Roma, iar cea din Orient a păstrat data de 6 ianuarie. Însă originea acestei sărbători se consideră a fi una de origine romană, când în perioada 17 – 24 decembrie se celebrau Saturnaliile, care aduceau timp de câteva zile libertate sclavilor.

În epoca modernă, moș Crăciun aduce copiilor, și nu numai, cadouri și multe dulciuri.

Începând cu anul 1998, brandul LINO a pus la dispoziția iubitorilor gustului dulce delicioasa cremă tartinabilă LINO LADA, care a cucerit piața rapid. Obținută din cele mai bune ingrediente de origine naturală – cea mai bună cacao, cel mai bun lapte integral și cele mai bune alune – această cremă este perfectă pentru a umple clătite sau prăjituri, dar și pentru a fi savurată direct din borcan, cu lingura!

Lino Lada Lapte este un produs unic și distinct pe piață, astfel că popularitatea lui nu este o surpriză. Își datorează gustul și textura irezistibilă laptelui și celor mai fine alune, iar laptele asigură celor mici o porție de calciu pentru dinți și oase.

Un alt produs foarte apreciat este Lino Lada Cocos, o cremă albă, din lapte și ea, dar care conține și făină de nucă de cocos, și alune de pădure.

Pentru cei nehotărâți, care nu pot alege între alb și negru, există Lino Lada Duo. Sub capac se găsește o combinație irezistibil de delicioasă de cacao și alune, în contrast cu albul laptelui, totul fără pic de conservanți.

Pentru momentele de sărbătoare, de la sfârșitul anului, a fost creată Lino Lada Gold. O bunătate de cremă tartinabilă cu alune de pădure coapte și mărunțite, un produs premium cu un ambalaj festiv, elegant, care reprezintă standardul se aur al gamei. 

Leave a Reply