La Sabon, bucuria cumpărăturilor continuă cu prețuri atractive

În aceste ultime zile din an ne bucurăm de daruri și vești minunate, în timp ce ne umplem inimile de speranță pentru anul ce urmează. Sabon ne oferă un plus de bucurie și ne invită să ne răsfățăm cu reduceri de până la 35% la produsele preferate, cu cardul Royal Passport. 

Sabon știe că dorința noastră de răsfăț rămâne la cote înalte în această perioadă și prelungește bucuria shoppingului la prețuri atractive printr-o campanie de reduceri substanțiale la o gamă extinsă de produse, printre care sigur se numără și cele preferate sau texturi și arome pe care abia așteptăm să le încerccăm pentru prima dată. 

Promoția este valabilă până pe 14  ianuarie, în limita stocului disponibil și oferă reduceri de până la 35% cu cardul Royal Passport.

Produse Last Chance

Produsele din colecții anterioare, de care ne despărțim pentru a face loc noilor colecții și care sunt oferite cu discount de rămas bun. Dacă le îndragești, acum este momentul să le faci ale tale. 

Produse din colecția de sărbători în ediție limitată

Ultimele bucăți din colecția de Crăciun, în ediție limitată, ne tentează cu prețuri atractive. Nu rata plăcerea de a savura o aromă fermecătoare – Starlight Bouquet – cu care, din păcate, nu ne vom mai întâlni pe viitor. 

Produse legendare cu discount legendar

Pentru cei care au dorit dintotdeauna să încerce produsele bestseller, dar nu au găsit momentul propice, acum au șansa să facă acest lucru, la prețuri imbatabile. 

Happy shopping! 

Leave a Reply