Sediul Bookster premiat la Gala BREC Remarkable Awards

Bookster, platforma care dorește să inspire dezvoltarea personală și profesională prin lectură, a anunțat obținerea, în cadrul galei BREC Remarkable Awards, a premiului la categoria Small Offices pentru proiectul de fit-out al sediului central din YUNITY Park, realizat în colaborare cu Genesis Property.

„Am decorat biroul Bookster având în minte dorința de a avea un mediu care să aducă stare de bine și în care colegii noștri se simt confortabil. Acest premiu este o recunoaștere a eforturilor noastre de a construi nu doar un birou, ci un loc în care fiecare coleg se poate dezvolta cu plăcere”, a declarat Laura Popescu, HR Manager la Bookster.

La rândul său, Ionel Purice, directorul de dezvoltare al YUNITY Park, a afirmat că „ne-am propus să creăm spații care să sprijine un echilibru sănătos între viața personală și cea profesională. Este o onoare pentru noi să vedem că eforturile noastre au fost recunoscute. Acest premiu reprezintă o validare a angajamentului nostru pentru inovație și pentru crearea unor spații de lucru remarcabile”.

Cu un scor de +95 puncte pentru indicatorul Net Promoter Score, care arată în ce măsură utilizatorii unui serviciu sunt și promotorii lui, cei peste 140.000 de abonați din comunitatea Bookster au acces la cărți de top de la bibliotecile publice și private partenere și se bucură de recomandări personalizate, promptitudine și accesibilitate. 

Genesis Property este dezvoltatorul primului campus studențesc privat din România, West Gate Studios, deține și administrează YUNITY Park și West Gate Business District, și este unul dintre principalii proprietari, dezvoltatori și operatori de clădiri de birouri clasa A. Compania a inițiat IMMUNE Building Standard™, un standard global care certifică reziliența clădirilor la amenințări pentru sănătate cum este pandemia de Covid-19.

Leave a Reply