Pascal Junior face show la Kayus Lounge, în Brașov

Unul dintre cei mai apreciați DJ-i la nivel internațional, artist care a fost prezent pe main stage-ul celor mai mari festivaluri de muzică din România, amintim aici Untold sau Neversea, Pascal Junior este invitatul lui Caius Covrig, vineri seară, 19 ianuarie, la Brașov. 

Artistul, recunoscut pentru felul absolut unic în care știe să facă atmosferă, promite să stabilească un nou standard al petrecerilor din acest an cu acest prim show de la Kayus Lounge, care va începe la ora 22:30 și se va sfârși când  ultimul iubitor de muzică de calitate va părăsi ringul de dans. 

 

Muzica semnată Pascal Junior este o fuziune de house, disco, deep techno.  
DJ-ul este producător muzical, el deținând casa de discuri Epic Tones Records. S-a remarcat la noi în țară prin remixurile pieselor The Motans, Carla’s Dreams sau Alina Eremia, dar nu numai.

Pe plan internațional, a dat lovitura cu hitul “Holdin’ On” (aproape 150 de milioane de vizualizari pe Youtube și alte zeci de milioane de ascultări pe Spotify), dar și cu remixurile pentru Avicii – SOS, Mr. Probz – Till You’re Loved, Dua Lipa – Break My Heart etc.

Leave a Reply