Glucopil® controlează nivelul de zahăr din sânge

Nivelul de zahăr din sânge influențează în mod direct nivelul de energie, activitatea și în consecință starea generală a unui individ. Oscilațiile acestuia pot fi controlate și influențate pozitiv cu ajutorul Glucopil®

Glucoza, sau nivelul de zahăr din sânge, este principala sursă de energie a organismului uman. Aceasta provine din alimentele pe care le consumăm. Atunci când nivelul de zahăr din sânge crește, pancreasul începe să producă insulină, care mai apoi este eliberată în sistemul sanguin. Atunci când pancreasul produce prea multă insulină, cauzează un nivel scăzut de glucoză în sânge, iar atunci avem tendința de a consuma mese mai bogate sau dulciuri în exces, ceea ce poate determina în timp, o nedorită creștere în greutate. Cum putem, însă, să menținem un ritm activ de-a lungul zilei și să ne îngrijim starea de sănătate în același timp?

 Creat pentru a sprijini un stil de viață activ și echilibrat, Glucopil® te ajută să-ți menții în limite normale glicemia și contribuie la echilibrarea metabolismului grăsimilor, proteinelor și a carbohidraților. Toate acestea sunt posibile datorită ingredientelor sale special selectate: extract din frunze de Gymnema, apreciate și folosite în vechea practică medicinală indiană Ayurveda timp de mii de ani, beneficele semințe de Schinduf recunoscute pentru calitățile lor medicinale și surprinzătoarele frunze de Dud alb, a căror utilizare în medicină datează încă din anul 3000 î.Hr.

Prin acțiunea lor sinergică în noua formulă Glucopil®, extractul din frunze de Gymnema, alături de semințele de Schinduf și cromul, ajută la menținerea nivelului normal al glucozei din sânge. În plus, extractul din frunzele de Gymnema susține controlul apetitului prin reducerea poftei de mâncare, în special a dulciurilor și a gustărilor între mese. Frunzele de Dud alb contribuie la metabolismul normal al carbohidraților, iar vitamina B6 la cel al proteinelor și al glicogenilor. Nu am uitat nici de grăsimile din alimente! Semințele de Schinduf ajută și la menținerea nivelelor normale ale lipidelor din sânge. Iar pentru o stare bună pe parcursul întregii zile, din compoziția Glucopil®fac parte și riboflavina și vitaminele B6 și B12, care contribuie la reducerea oboselii și extenuării.

Cu 1 comprimat de Glucopil® administrat de două ori pe zi înainte de micul-dejun sau prânz poți avea grijă de sănătate te poți bucura de o stare de bine în timp ce duci la bun sfârșit tot ce ți-ai propus. 

 

Leave a Reply