Maison Olfactif și Beautyceutic sunt prezente în Băneasa Shopping City

Maison Olfactif și Beautyceutic, noul concept de haute parfumerie și skincare inovativ, a deschis recent primul magazinin în Băneasa Shopping City, la etajul 1, în proximitatea cinematografului și a magazinelor de articole pentru sport.
Cele două branduri aduc clienților o experiență olfactivă la superlativ și o linie premium de skincare de nivel cosmeceutic așteptate de clienții avizați. 

Acest nou concept, așteptat de cunoscători, are avantajul unui suflu proaspăt pe piața autohtonă, care pare că s-a îmbâcsit de pseudo creații de autor, de multe ori realizate empiric. 
Producția celor două branduri – Maison Olfactif și Beautyceutic – se desfășoară într-o fabrică ultra modernă, cu fluxuri inspirate din normele GMP Pharma, sub standarde de cea mai înaltă calitate ISO 9001 și ISO 22716.

 
Maison Olfactif, emoție și lux selectiv pentru pasionații de parfumerie  
Maison Olfactif este un concept total nou și se poate încadra în zona parfumeriei de lux pe piața autohtonă, dar și pe piața mondială de “haute parfumerie”. Casa de parfumuri a lansat 3 categorii de extracte de parfum cu totul aparte și buchete olfactive unice. Acestea se remarcă prin faptul că sunt macerate timp de peste 6 luni în mediu cu temperatură și lumină monitorizate constant.

Cele 3 categorii au și denumiri sugestive: „Les phéromonaux”, „Les émotionnels” și „Les suprêmes”. Fiecare categorie duce explorarea individual olfactivă în zone diferite de trăiri ale celor ce iubesc parfumurile și care caută luxul selectiv în toate aspectele vieții lor.
Mai mult decât atât, fiecare parfum are un nume ce pare desprins dintr-un jurnal cinematografic și induce starea provocată de buchetul olfactiv.
„Les phéromonaux” au în componență molecula patentată numită
„Hedione” cu calități de influențare a stării de spirit, demonstrate clinic prin studii ce au arătat că provoacă un răspuns diferențiat într-o regiune hipotalamică ce este asociată cu eliberarea hormonală. 


Cele 5 parfumuri trec experiența olfactivă printr-un registru emoțional, dar și artistic, purtând imaginația celui ce poartă aceste parfumuri prin zone ale picturii clasice sau prin simboluri ale literaturii considerate cândva interzisă, dar și prin trăiri intime secrete și captivante.
„Amor sacro, amor profano” ce reunește note calde de lasomie, scorțișoară, căpșună, coacăze.
„Dress code: naked” ce reunește note fresh de lămâie, mandarină verde, bergamotă, patchouli.
„Rendez-vous avec le diable” cu note unice de vanilie, miere, iris.
„Ménage à trois” reunește note dulci de iasomie, bergamotă, tuberoză.
„Bad boy meets his angel” ce reunește note unice de fum, șofran, cardamon, labdan.


„Les émotionnels” sunt extracte de parfum care prin forța ingredientelor augmentează trăirile și emoțiile purtătorului sau purtătoarei. Cele 5 parfumuri par să treacă printr-un registru olfactiv prețios un scenariu de scene personale ce ne-au trecut cu siguranță vreodată prin minte și pe care poate nu le-am exprimat.
„Sin after dark: the revenge” cu note de violet, iris, prună, iasomie, zambilă.
„Crazy for you: the obsession” cu note de lămâie, grapefruit, clementină, bergamotă.
„Money can’t buy love: the crush” cu note de frezie, prună, lămâie.
” Fatal Dose: the happiness” cu note de cireșe confiate, lămâie, piper roz.
„Toxic Touch: the dependence” cu note de violeta, iris, lămâie, portocală roșie.


„Les suprêmes” este categoria de parfumuri ce au în compoziție, pe lângă absoluturi și extracte rare, particule de aur de 24K care au calitatea de a magnetiza ingredientele și de a le da o remanență și o valoare incomensurabilă. Cele 5 parfumuri sunt fațete ale luxului absolut sau ale trăirilor ce te consumă maxim emoțional.
„Adulther” cu note de scorțișoară, iasomie, lemn duice.
„Last night in Dubai” cu note de vanilie, ambră și labdan.
„Escentric gold” cu note de Rose de Mai, vanilie, iris, patchouli.
„Original sin” cu note de șofran, vanilie, scorțișoară.
„Royal blood” cu note de piper roz, cardamon, iris.

Simpla lor enumerare poate că v-a intrigat, dar descrierea este doar tehnică, este nevoie de simțuri pentru a le putea aprecia și tocmai din acest motiv, vă îndemn să vă acordați un răgaz pentru a le putea aprecia cum se cuvine. Este aproape imposibil să nu vă îndrăgostiți de unul dintre ele, pe care apoi să îl purtați cu voi pentru a-l prețui cu adevărat.
Sunt disponibile și în recipiente de 10 ml de extract de parfum, la prețuri care astfel devin accesibile. 

Leave a Reply