LACIUM® sporește imunitatea și confortul digestiv

Despre imunitate se discută permanent, în toate cercurile. Sporirea imunității este un subiect care ne preocupă, dar mulți ignorăm faptul că o parte importantă a imunității se datorează bacteriilor benefice din intestin. Și din acest motiv este foarte util să știm cum să le protejăm pentru a profita de rolul lor atât de important în menținerea sănătății noastre generale și a sistemului imunitar. 

În această perioadă, sistemul nostru imunitar este pus mereu la încercare de diferite virusuri și bacterii. Însă, atunci când simptomele infecțiilor se agravează, solicitând sprijinul antibioticelor, putem afecta flora bacteriană benefică și astfel vom scădea rezistența organismului nostru în fața viitoarelor întâlniri cu agenți patogeni. O floră intestinală sănătoasă joacă un rol esențial pentru sistemul imunitar și sănătatea întregului organism. Dar ce este flora intestinală? Flora intestinală este reprezentată de totalitatea “eroilor nevăzuți” din interiorul nostru, a microorganismelor care trăiesc în mod natural înecosistemul intestinal, cunoscut sub denumirea de microbiom, iar acestea sunt, în principal, bacterii. De regulă, bacteriile care populează acest microbiom îndeplinesc funcții esențiale pentru organism: ajută la menținerea echilibrului florei intestinale, sunt implicate în procesul de digestie a alimentelor, producția de vitamine și eliminarea microorganismelor care pot cauza diverse afecțiuni. Antibioticele nu fac, însă, diferența între “bacteriile intestinale bune” ale florei intestinale sănătoase și agenții patogeni, iar atunci când suntem nevoiți să recurgem la sprijinul antibioticelor, afectăm echilibrul microbiomului intestinal care este răspunzător pentru aproximativ 70% din sistemul nostru imunitar și ne putem confrunta chiar și cu tulburări digestive sau dureri de stomac.

Pentru a combate efectele negative ale antibioticelor asupra florei intestinale, avem nevoie de probiotice – microorganisme vii și prebiotice care hrănesc bacteriile benefice din intestin și le ajută să se dezvolte sănătos. Probioticele, acești mici prieteni de încredere pentru intestinul tău, ajută la menținerea unui echilibru sănătos al microbiomului tău intestinal, lucrând “în culise pentru a-ți îmbunătăți digestia, a sprijini sistemul imunitar și chiar a-ți influența benefic starea ta de spirit.

Special creată pentru a fi o formulă eficientă și puternică, LACIUM® conține 50 de miliarde de unități formatoare de colonii și 9 tulpini de culturi vii special selectate și cuprinse în fiecare capsulă, menite să restabilească echilibrul digestiv în cazul persoanelor care se confruntă cu disconfort digestiv. În plus, atunci când este utilizată în mod regulat, ajută și la promovarea sănătății digestive și a sistemului imunitar. Cele 9 tulpini de culturii vii sunt selectate atât pentru intestinul subțire, cât și pentru cel gros, pentru a asigura un efect complex, iar LACIUM® poate garanta acțiunea și stabilitatea culturilor de bacterii vii pe întreaga durată de valabilitate a produsului, pentru o acțiune eficientă a fiecărei capsule. Acesta nu este un simplu probiotic, ci un produs simbiotic, deoarece conţine atât probiotice, cât şi prebiotic. În cazul acestui supliment cu efect sinergic, inulina este prebioticul care hrănește microflora intestinală care populează intestinul. Produsele din gama LACIUM® nu conțin gluten, soia sau coloranți articifiali și suntsimplu de administrat atât în cazul adulților, cât și al copiilor.

Ține minte că un intestin fericit aduce cu sine o stare generală de bine. Sănătatea ta este un cadou prețios, iar doar cu 1 capsulă de LACIUM® pe zi ai la îndemână o modalitate simplă de a-ți menține echilibrul important al florei intestinale.

Leave a Reply