Cum poți ajunge GRATUIT la concertul lui Ed Sheeran din Tenerife

Înainte de mega concertul pe care Ed Sheeran îl va susține pe 24 august 2024, la București, artistul britanic pregătește o super reprezentație în Santa Cruz de Tenerife, oferind unui fan din România posibilitatea de a ajunge gratuit la eveniment.
 
Organizatorii concertului din România au pregătit un super concurs, iar premiul este unul fabulos. Practic marele câștigător va primi din partea artistului 2 bilete de avion tur – retur București – Tenerife – București, 2 nopți de cazare în Tenerife pentru 2 persoane la Hotel Colon Rambla și 2 bilete de acces la concertul lui Ed Sheeran din Santa Cruz de Tenerife, Tenerife – Spania, concert programat pentru data de 29 iunie 2024.

Eventim anunță condițiile pentru a fi eligibili. Participantul trebuie:
1.⁠ ⁠Să achiziționeze în perioada campaniei minim 1 bilet la concertul lui Ed Sheeran din București, programat pentru data de 24 august 2024 la Arena Națională.
2.⁠ ⁠Unul dintre biletele achiziționate și comanda plasată trebuie să fie pe numele Participantului.

Campania va începe la data de 12.02.2024, ora 10:00 şi se va desfăşura până la data de 18.02.2024, ora 23:59. Câștigătorul va fi selectat în data de 21 februarie 2024, nu mai târziu de ora 18:00.

Artistul britanic va concerta pe 24 august 2024 pe ARENA NAȚIONALĂ, din București, iar biletele au fost puse deja în vânzare. Tichetele pentru acest eveniment special sunt disponibile pe www.cts.eventim.ro, de unde pot fi achiziționate tichete din categoria A, B, C, dar și din cea denumită GA Standing (în fața scenei). Prețul biletele, la toate categoriile, pornește de la 299 Ron și poate ajunge până la 599 de Ron, la care se adaugă o taxă de comandă/serviciu de 2,5% la finalizarea comenzii. Fanii artistului sunt anunțați că pot cumpăra maximum șase bilete la fiecare comandă, iar tichetele le vor fi livrate în format electronic, înainte de spectacol.

Leave a Reply