Caius Covrig își donează ziua în favoarea lui Alin, un tânăr lipsit de mobilitate

Pe Caius Covrig viața l-a convins că în echipă poți muta munții din loc. De mai bine de 15 de ani face performanță în echipă, în sport sau în business. Acum și-a propus să demonstreze că acest lucru se aplică și atunci când vine vorba despre acte caritabile, pentru că „facerea de bine este artă, iar în artă sky is the limit”, după cum susține el. 

Caius Covrig își invită comunitatea să participe la aniversarea zilei sale de naștere, oferindu-i cel mai frumos cadou, caritatea. Practic, Caius Covrig a decis să doneze toate încasările pe care le va obține pe 20 aprilie, la locația lui din Brașov, în timpul evenimentului pe care-l va susține DJ Pascal Junior.  

„Anul acesta, de ziua mea, m-am gândit să marchez momentul într-un mod diferit. Din tot sufletul, am ales să fac o bucurie unei persoane care are cu adevărat nevoie…nevoia de a vedea lumina zilei. Alin este cu câțiva ani mai mare decât mine, iar povestea lui m-a impresionat și făcut să iau decizia de a-l ajuta pentru a-și îndeplini cea mai mare dorință a lui din ultimii ani. Acum 9 ani, a fost diagnosticat cu boala Lyme și tot de atunci este imobilizat la pat, suferință ce i-a luat bucuria de a putea ieși în aer liber, de a vedea ce se întâmplă dincolo de patul și pereții camerei lui. Însă, pentru ca Alin să poată simți aerul de afară am reușit să fac un prim pas, acela de a va avea o platformă, prin care să poată coborî din apartament și să se bucure din nou de lumina soarelui. Pentru a continua acest demers, lansez, de această dată, o invitație pentru VOI, comunitatea mea, de a face echipă în a-l ajuta pe Alin. Așadar, vă invit pe 20 aprilie, la Kayus Lounge în Brașov, unde vom avea un eveniment 100% caritabil, alături de DJ Pascal Junior.  Absolut toate încasările acestui eveniment vor fi donate și se vor duce către acest tânăr. Împreună, pentru a face bine! Împreună, pentru a-i readuce lui Alin zâmbetul pe buze!”, declară omul de afaceri.

Kayus Lounge este una dintre cele mai spectaculoase locații din Brașov, care funcționează ca restaurant și club, un spațiu care îmbină, inspirat, exclusivismul și senzația de intimitate. 

Leave a Reply