Confesiunile neastâmpăratului Ilie Năstase la Fain&Simplu

Fabuloasa poveste de viață a lui Ilie Năstase, dezvăluită în podcastul lui Mihai Morar – Fain&Simplu – se dorește promovată cu o declarație a îndrăgitului tenismen: “Îmi doresc să devin din nou tată!” Dar acest episod al celebrului podcast are infinit mai mult de oferit.
 

Povestea fantastică a unui om care a cucerit lumea prin talentul și carisma lui și care a transformat sportul mondial se poate spune că depășește imaginația. Ilie Năstase, acel unic jucător de tenis român, care i-a cunoscut pe cei mai importanți oameni din lume: Phil Knight (co-fondatorul Nike), Horst Dassler, George W. Bush, Donald Trump, Joe Biden și nu numai, în cel mai nou episod de podcast  FAIN & SIMPLU

Nasty, cum era alintat de o planetă întreagă în anii ’70, este cel care a adus spectacolul și banii în sport. Și nu doar în tenis. Pentru că precedentul creat de el într-un sport care încă nu depășea un interes nișat la finalul anilor ’60 a fost preluat și exportat în întreaga lume sportivă. Lumea a început să caute spectacolul, iar sponsorii… adevărații performeri și showmen. Și o dată cu ei, în sport au venit contractele purtătoare de sume colosale.

După cei 24 de ani petrecuți în dreptunghiul magic de zgură sau iarbă, Nastase a schimbat iremediabil ideea de competiție sportivă. Iar tenisul a ajuns pe culmi pe care nu le visa înainte de apariția românului care are în palmares 7 Grand Slam-uri la dublu și 2 la simplu!

Despre impactul major asupra sportului, asupra giganților Nike și Adidas, despre relația cu Ceaușescu și Țiriac, dar și despre unul din cele mai așteptate filme ale anului – Nasty – afli astăzi, într-o discuție cum nu e alta!
Fain & Simplu te poartă prin vremurile romantice și tumultoase ale sportului, care au apus definitiv. Cel mai neconvențional număr 1 al tenisului mondial, Ilie Năstase, vine la Mihai Morar.
 
„SPOVEDANIA LUI NASTY. La 77 ani, primul Număr 1 din istoria tenisului își povestește fabuloasa viață la @fainsisimplu. Cu câteva zile înainte de premiera în cinema a @nasty.themovie, Ilie ne vorbește despre planul de a deveni din nou tată, despre cum se simte vedetă în străinătate, iar în România se simte un om sărac. Vedeți acum pe YouTube sau ascultați pe Spotify și Apple Podcasts peste 2 ore de memorii și întâlniri cu cei mai mari oameni ai lumii: Joe Biden, George W Bush sau fondatorii Nike și Adidas. Ilie nu a trăit istoria, a creat-o. Emoționat este pasajul în care Năstase vorbește despre relația cu Ion Țiriac. Musai de ascultat. Credeți-mă, e un podcast cu unul dintre cei mai liberi, sinceri, asumați oameni pe care ii poți cunoaște într-o viață. Îmi doresc acest dialog de peste 2 ani de zile, iar acum a fost momentul cel mai bun ca să apară.”, a declarat Mihai Morar. Aici puteți urmări episodul integral. 

Leave a Reply