Cât de important este fierul pentru sănătate?

Diete mai puțin sănătoase, slalom printre sarcinile zilnice, mese neregulate, diferențe mari de temperatură de la o zi la alta, toate ne afectează echilibrul organismului. Ne dorim să îl ajutăm cu suplimente, dar de multe ori nu cunoaștem exact ce-i este necesar.

Suntem implicați cu toții în activități multiple, practicăm diverse sporturi și ne propunem să fim mereu mai buni la ceea ce facem, iar pentru asta avem nevoie de un organism puternic, rezistent atât la efort, cât și la posibile îmbolnăviri repetate. Deseori, însă, se întâmplă ca nivelul de energie sau imunitatea să fie la un nivel scăzut, fiind astfel afectată capacitatea de a face față responsabilităților zilnice. Dacă și voi vă confruntați cu perioade prelungite în care aveți senzație de oboseală, slăbiciune și frig, scăderea nivelului de energie, iritabilitate, dificultăți de respirație, dureri de cap, amețeli, slăbirea sistemului imunitar sau a capacității mintale, este posibil să suferiți de anemie, caracterizată prin deficit de fier. Aceasta poate apărea fie din cauza unui aport redus de alimente care conțin fier, fie absorbției slabe a fierului în organism sau a utilizării rapide de către organism a fierului, pentru diverse mecanisme interne. Oricare este cauza, Feroptim® tonic  readuce ușor și rapid starea de bine a întregii familii.

Fierul joacă un rol crucial în numeroase procese fiziologice și este esențial pentru menținerea unei stări bune de sănătate și funcționare optimă a organismului. Așadar, atunci când există un deficit, resimțim rapid efectele, dar nu întotdeauna identificăm corect cauza lor. Fierul este necesar pentru buna funcționare a mușchilor, inclusiv a mușchiului cardiac, este componenta cheie a hemoglobinei și contribuie la metabolismul normal, la formarea normală a globulelor roșii și a hemoglobinei, precum și la transportul normal al oxigenului în corp. Are un rol important în dezvoltarea și funcționarea normală a creierului fiind esențial pentru funcții cognitive precum concentrarea și memoria și este implicat în producerea celulelor albe din sânge, care sunt esențiale pentru combaterea infecțiilor și menținerea sănătății sistemului imunitar. De asemenea, fierul este necesar pentru metabolizarea proteinelor și grăsimilor, contribuind astfel la obținerea energiei necesare organismului.

Cu ajutorul lui Feroptim® tonic ai un aport optim de fier, dar și de vitamine cu rol activ în menținerea nivelului normal de energie, vitalitate și concentrare, atât în cazul copiilor cu vârsta peste 4 ani, cât și a persoanelor adulte. Conținutul de vitamina C, vitamina B6 și fierul contribuie la reducerea oboselii și extenuării, iar în asociere cu vitamina B1, contribuie la metabolismul energetic normal, la funcționarea normală a sistemului nervos și la menținerea sănătății psihice. În plus, vitamina C crește absorbția fierului.

Iar în zilele cu program prelungit poți apela la suportul oferit de capsulele cu eliberare treptată. Capsulele Feroptim® RETARD cu eliberare prelungită asigură o absorbție graduală a ingredientelor esențiale și îți asigură sursa de energie pe termen lung. Alege acum sursa de fier și vitalitate,potrivită pentru tine și întreaga familie. Fie că optezi pentru suportul de zi cu zi oferit de Feroptim® tonic sau pentru capsulele speciale Feroptim® RETARD cu eliberare prelungitădedicate exclusiv adulților, vei ști că zilele voastre vor fi mai ușoare și mai plăcute.

 

Leave a Reply