Noul mini-serial „Archie” de la Epic Drama, despre remarcabila viață a lui Cary Grant, un simbol al Hollywood-ului

Mini-serialul „Archie va fi difuzat în fiecare miercuri începând cu 8 mai, de la ora 22.00, la Epic Drama. Fiecare episod va avea două reluări, în zilele de vineri și sâmbătă. 

În luna mai, spectatorii vor fi purtați într-o călătorie captivantă prin viața legendarului actor Cary Grant, în noua dramă biografică în patru părți, „Archie”. Reprezentând cinci faze ale vieții eclectice a starului de la Hollywood, serialul are premiera miercuri 8 mai, la ora 22:00, exclusiv la Epic Drama. Relatând povestea fascinantă a modului în care un băiat din Bristol, Archie Leach, s-a transformat în suavul și iconicul Cary Grant, „Archie” este plasată pe fundalul erei de aur a Hollywood-ului și duce spectatorii într-o plimbare prin viața tumultoasă a lui Grant, de la copilăria turbulentă, până la ascensiunea lui fulgerătoare în rândul vedetelor internaționale.

La 58 de ani și aflat la al treilea divorț, Cary Grant, interpretat de apreciatul actor britanic Jason Isaacs, este în Los Angeles, singur și îngândurat. Lupta sa cu demonii săi ne prilejuiește o privire înapoi asupra educației dificile primite de Archie Leach în Bristolul victorian. Abandonat de tatăl său și făcut să creadă că mama lui este moartă, tânărul Archie își găsește alinarea și vocația în trupa Bob Pender – acrobați care evoluează pe hipodromul din Bristol.

Hotărât să devină celebru, Archie se aventurează cu trupa la New York, unde se îndrăgostește de vitalitatea Americii și refuză să plece acasă. Mai târziu, îl regăsim la Hollywood, unde drumul lui se încrucișează cu cel al lui Mae West. Sub numele de Cary Grant, ajunge pe culmea succesului, doar pentru a primi o veste șocantă care îi dezvăluie trecutul și îl obligă să se confrunte cu adevăruri îngropate de mult.

 

 

Serialul explorează, de asemenea, încurcăturile romantice ale lui Grant, în special relația sa cu tânăra actriță Dyan Cannon.Pe măsură ce Grant se luptă cu problemele sale de angajament care decurg din educația sa tumultoasă, urcușurile și coborâșurile vieții sale personale devin centrul atenției, inclusiv căsătoria cu Cannon și nașterea fiicei lor, Jennifer.

Cu interpretări magistrale ale actorilor și o poveste captivantă, „Archie” oferă un portret emoționant și intim al unuia dintre cele mai durabile simboluri de la Hollywood.

Este de neratat  premiera filmului „Archie” la Epic Drama pe 8 mai, la ora 22.00! Episodul va fi reluat vineri 10 mai, la ora 22.45 și sâmbătă, 11 mai, ora 21.10. Pentru a vă convinge, aici puteți viziona promo-ul premierei Archie. 


Leave a Reply