Program de reciclare la Sabon, cu vouchere pentru recipiente

SABON desfășoară, în parteneriat cu Reciclad’Or, un proiect prin care ambalajele Sabon pot fi reciclate în proporție de 99%, ceea ce le asigură utilitatea sub diverse forme, de-a lungul anilor, printr-un circuit natural.

Compania a prezentat pașii care trebuie urmați de către participanții la program.
Pentru început, se curăță bine ambalajele produselor după utilizare și se dezlipesc etichetele. Adu-le la unul dintre magazinele Sabon participante la campanie (AFI Cotroceni, Feeria și Sun Plaza), iar dacă ești parte din clubul Royal Passport, numărul de ambalaje aduse de tine va fi convertit în puncte (1 ambalaj gol = 1 punct; 1 punct = 1 leu), pentru care vei primi un voucher generat online, în contul Royal Passport sau direct în magazin, ce poate fi folosit la cumpărături.

Pentru angajamentul de a proteja natura, primii 100 de participanți care sunt membrii ai Royal Passport vor primi cadou un scrub de corp. Produsele se acordă în limita stocului disponibil.

Este primit pentru reciclare orice recipient cosmetic gol, însă doar cele Sabon vor fi recompensate cu vouchere valorice sau cadouri.

La Sabon, credem în sustenabilitate și în puterea noastră de a contribui la o planetă mai verde și mai curată. Această convingere este fundamentul Sabon încă de la începuturi. Astăzi, ea servește drept filozofie ce ne ghidează calea către sustenabilitate și responsabilizare socială”, a afirmat Elena Stamati, marketing coordinator la Sabon România, la lansarea programului Sabon ReCycle realizat în parteneriat cu RecicladOr.

 

Leave a Reply