Suada Agachi despre energia feminină și cum poate fi cultivată într-o lume a bărbaților

Cum își pot cultiva femeile energia feminină, chiar și într-o lume a bărbaților? Suada Agachi, specialist în fizionomie și tehnici de analiză a chipului, oferă câteva soluții în cel mai recent episod Fain & Simplu. 
 

Dincolo de reperele impuse de o societate, nu întotdeauna sănătoase sau corecte, elementele definitorii ale feminității au rămas aceleași de dintotdeauna. Mai știm care sunt ele?

Energia creatoare, energia pozitivă, cea feminină, este marele plus adus de femei pentru noi toți. Dar astăzi, într-o societate dominată de violența masculină, în varii forme, femeia tinde să se retragă în spatele bărbatului, în intimitatea căminului și să își cenzureze tocmai pornirile care o fac să strălucească. Și care pot face lumea mai bună. Penumbra care caracterizează energia feminină astăzi nu afectează doar femeile. Pentru că, așa cum ne dezvăluie Suada Agachi, toți avem în noi atât energie feminină, cât și masculină. Toți putem fi creatori, dar și distrugători. Suntem un cumul care ne definește, ca oameni. Și tocmai renunțarea la unul din cele două elemente aduce dezechilibrul în societate.

 

Acest nou episod al podcastului „Fain & Simplu” este un manifest pentru arta de a fi femeie. Pentru că reîntregirea feminității înseamnă, de fapt, reîntregirea noastră sufletească și restabilirea echilibrului în relațiile de cuplu.

Suada Agachi ne dezvăluie care sunt tainele feminității, cele 5 arhetipuri feminine și masculine, precum și felul în care putem contribui la echilibrul dintre energia feminină & masculină. Suada Agachi este unul dintre cei mai cunoscuți specialiști în fizionomie din România, tehnici de citire a chipului uman și descifrarea limbajului trupului, trainer și consultant de dezvoltare personală.

 
Episodul complet poate fi urmărit aici
 
 
 
Momentele cheie ale podcastului:

05:43 – Cum arată echilibrul perfect al naturii
07:36 – AI ÎNCREDERE! Problemele de azi pot aduce fericire mâine
11:03 – Nu trăiești pentru așteptările celorlalți!
13:41 – Descoperă drumul către feminitatea ta
17:43 – Cine este de vină pentru nemulțumirile din viața ta
19:25 – Te recunoști în arhetipurile feminine de aici?
38:18 – Fațetele bărbaților de azi
42:31 – Mai știm să iubim ca în povești?
51:07 – Seducția începe cu…
59:38 – ATENȚIE! Lucrurile care îți știrbesc feminitatea!
1:04:32 – Poți rămâne feminină în lumea de azi?
1:12:21 – Diferențele fundamentale între femei și bărbați
1:17:02 – Ce naște și cum se manifestă rușinea
1:21:40 – Cum arată frumusețea?
1:33:03 – Cât din tine schimbă o operație estetică?
1:37:07 – Complimentele spun povestea celui care le face
1:42:04 – Așa arată chipul femeii împlinite

Leave a Reply