Prin Micul Paris cu www.blogdeturism.ro şi Paralela 45

Câţiva oameni îndrăgostiţi cred mai mult de ceea ce a fost Bucureştiul, decât de ceea ce reprezintă el acum, au decis să-l/ să se promoveze, organizând un tur “Prin Bucureştiul meu iubit”.

Nu întâmplător şi nici dezinteresat, dar şi pentru că ne place proiectul, am decis să dăm o mână de ajutor cu logistica.

În acest fel. am fost pentru câteva minute alături de bloggerii care au dat un tur de Bucureşti cu ajutorul celor de la Paralela45, Hotel Stil, Norc.ro, BlueAir , Hotel Răzvan precum şi de Natural Paris, care a decis să le facă o mică surpriză parfumata participantelor.

Deşi iniţial în acest tur fusese inclusă şi Catedrala Sf. Iosif, acest lucru nu s-a mai întâmplat. Am rămas cu regretul că nu am reuşit să le arătăm bloggerilor un monument inclus în Patrimoniul UNESCO, aflat în pericol din cauza clădirii auto-intitulate Cathedral Plaza.

Ne-a plăcut ce-am văzut, dar mai ales ce am citit după ce acest eveniment s-a sfârşit. El trece în amintirile participantilor, iar Bucureştiul a reuşit, măcar pentru o zi, să se facă admirat de un grup de oameni.

Leave a Reply