O Doamnă, cinci întrebări – Florina Mărcuță

Moșul a fost generos și mi-a oferit oportunitatea unui interviu cu încă o Doamnă, ca să-mi întregească seria din această săptămână. Am adresat cele cinci întrebări Florinei Mărcuță.

florina marcutaUnul dintre cei mai renumiți specialişti în machiaj, Florina Mărcuță conduce o școală de profil “Cotimanis show”, poate și pentru că deține un master în Administrarea Afacerilor. Pasiunea pentru machiaj a devenit profesie abia după anul 2002, când a îndrăznit o schimbare de carieră. A urmat multe cursuri de perfecționare la şcoli de renume din Franţa, Italia şi Germania, iar rezultatele s-au văzut. Activitatea i-a fost încununată de numeroase premii şi diplome obţinute atât în ţară, cât şi peste hotare.

1. Pentru că este final de an, o retrospectivă, în doar trei repere:

Ce a adus bun din punct de vedere profesional 2015, pentru tine?

Elevi buni, evenimente din zona fashion în țară și străinătate și 2 premii “Cel mai bun make-up artist al anului 2015” obținute atât în cadrul Galei performanței, creativității și excelenței Star Awards 2015, cât și la Gala recent încheiatului Bucharest Fashion Week. Ambele mă bucură la fel de mult.

Ce ți-ai fi dorit să realizezi și încă nu s-a împlinit, dacă există?
Pentru ce îi ești recunoscătoare anului care se incheie?

florina marcuta 2Recunoscatoare anului care se încheie….nu. Recunoscătoare îi sunt Celui de Sus pentru sănătatea mea și a familiei mele și pentru puterea pe care mi-a dat-o, ca să pot face lucruri bune și frumoase.Îmi doresc să fiu un liant bun pentru toate evenimentele anului viitor. Știu că am de facut mereu un singur lucru: primul care îmi iese în cale, să-l fac cât mai bine și cu tot sufletul. Aceasta indiferent dacă este un proiect mare sau un lucru mărunt, de zi cu zi.

florina marcuta brad2. Ce vei face în perioada Sărbătorilor?

Pom de Crăciun, sarmale, colinde, tobă, caltaboși, 10 metri de cârnați, șampanie și lumină în toată casa, ceea ce vă doresc și vouă!

3. Ce îți propui pentru anul care urmează?

Să fie la fel de frumos și interesant ca anul trecut, iar lucrurile care ne întristează să fie cât mai puține.

4. Care sunt tendințele anului 2016, în domeniul machiajului?

Tenul proaspăt, sănătos și luminos, sprâncene naturale și groase, iar culoarea buzelor este roșu aprins.

5. Ce recomanzi doamnelor care ne citesc, ca să poată fi In Trend de Sărbători?

Machiajele “glamour”, “smokey” și “cat eye” sunt potrivite pentru seara de Revelion și continuă să rămână în trend .

Leave a Reply