The Grill House

Printre multele locuri prin care am PR-it în această vară se află unul care m-a convins: oferă avantajul discreţiei şi al preţurilor rezonabile combinate cu locaţia relativ centrală, fiind situat pe o stradă ce găzduieşte impresionanta clădire a UNATC-ului. Am convins într-una din serile trecute doi amici/clienţi să purtăm o discuţie lejera, fără etichetă, înafara biroului, la un pahar de fresh şi le-am sugerat să mergem la Grill House .
M-am bucurat să constat că meniul variat şi atmosfera calmă şi lipsită de pretenţii i-a determinat pe interlocutorii mei să se destindă şi să-şi comande cina (deşi unul dintre ei a preluat recent o poziţie de top într-o companie cu profil alimentar, lucru ce i-a determinat pe termen scurt o scădere a apetitului şi pe termen lung o creştere semnificativă a bugetului personal.) Fotoliile confortabile cu huse din material textil în culori vesele, o curte de mijloc de secol XX, cu trandafiri şi vită-de-vie, ne-au înlesnit conversaţia şi ne-au făcut să nu regretăm alegerea. Localul dispune de o terasă mare, alăturată casei propriu-zise, dar banală, cu excepţia câtorva mese din bârne. Curtea propriu-zisă oferă doar câteva locuri în decorul amintit, dar rezervasem din timp, în concluzie am beneficiat de dreptul celui inţiat.
Mâncarea bună, servită corect în farfurii frumos decorate, fără false pretenţii, a înlesnit comunicarea, scopul declarat al întâlnirii noastre.
Am petrecut două ore în care am alternat discuţia serioasă cu cea spumoasă, am aberat puţin pe teme de campanii de comunicare şi ne-am lăsat înţepaţi de ţânţarii însetaţi. Ne-am umplut stomacul cu de-ale gurii şi mintea cu de-ale minţii, ajutaţi fiind şi de prezenţa unei doamne de la o asociaţie de salvat copiii.
Aruncând priviri în jur, am remarcat doi actori cunoscuţi, veniţi să soarbă un pahar de vin, câţiva tineri ce râdeau veseli şi păreau preocupaţi de o temă comună, un brainstorming, probabil. Am bifat serviciul prompt dar cam ezitant, era nouă domnişoara, după cum ne-a declarat.

Ne-am savurat cafelele şi ne-am retras spre case, relativ mulţumiţi. Am mai fi rămas, dar ne biruiau ţânţarii.

Locaţia, muzica în surdină şi preparatele oneste fac din Grill House un loc destul de bun de PR-it.

Leave a Reply