Campionii preferă clinicile românești

Monica Roșu, dubla campioană olimpică la gimnastică, a ales să-și verifice starea de sănătate într-o clinică bucureșteană, care are contract cu Casa de Asigurări de Sănătate.
Despre Brotac Medical Center și generoasa lor decizie  de a oferi în mod gratuit servicii de recuperare victimelor de la Colectiv, v-am relatat.
Monica RosuRecent, dubla campioană olimpică la gimnastică, Monica Roșu, a ales această clinică pentru a-și face un set de analize, fiind locul unde își va începe de anul viitor şi tratamentul pentru problemele coloanei.
Acum se pregătește să meargă în vacanţă şi apoi urmeză un program încărcat cu ocazia sărbătorilor de iarnă, astfel încât a preferat să facă un control al stării sale de sănătate într-o clinică din București, pentru a evita surprizele.
Brotac Medical Center oferă spitalizare de zi şi are parteneriate cu spitalele din sistemul sanitar public.
În această clinică, orice pacient poate beneficia de servicii de medicină de familie, medicină internă, cardiologie, diabet şi boli de nutriţie, endocrinologie, ginecologie, ortopedie, geriatrie, neurologie, medicina muncii, reabilitare medicală şi balneologie, îngrijiri la domiciliu şi analize medicale efectuate la laboratorul acreditat RENAR.

Leave a Reply