Trei Doamne, cinci întrebări – Narcisa Vlad

Un interviu plin de zâmbete, optimist și inspirațional, este ceea ce mi-a oferit cea de a treia, dar nu ultima mea interlocutoare, Narcisa Vlad. O altă perspectivă asupra modei, accesoriilor și mai ales business-ului.

Narcisa VladNarcisa Vlad este cea care în 2014 a adus în România brandul danez Christina Jewelry & Watches, lansând un magazin în Mall Băneasa, sub numele de Christina Diamonds. Antreprenoare din anul 2012, a început prin a importa o băutură pe bază de vitamina E și coenzima Q10, Beautywater Q10, iar recent a introdus pe piață un produs inovator-PopSockets, un accesoriu jucăuș pentru telefoanele mobile. Lumea de business a fascinat-o, prin natura dinamică și libertatea de a face alegeri. Are o pasiune pentru calitate și inovație, iar asta s-a văzut prin alegerea business-urilor pe care le conduce.
1.Pentru că este final de an, o retrospectivă, cu doar trei repere:
Ce a adus bun din punct de vedere profesional 2015, pentru tine?

Pot spune că anul 2015 a fost unul major pentru dezvoltarea planurilor mele de business. Am urmărit strategia pe care mi-am propus-o la început de an și am obținut rezultatele așteptate. Ca o restrospectiva pot spune că am început anul cu dorința de a face cât mai cunoscut brandul Christina Jewelry& Watches, trasând liniile ce definesc un brand în prag de dezvoltare în România. Pe tot parcursul anului am vizat pașii mici, considerându-i cei care vor defini o evoluție bazată pe o realitate evolutivă succesivă. Chiar dacă am avut fluctuații atât în gândire, cât și în realizarea planurilor, de fiecare dată am luat deciziile care se aveau a fi necesare dezvoltării de care aveam nevoie. Ba mai mult, realizările se defineau ca rezultat al feedback-ului obținut din partea clientului mulțumit, iar asta mi-a dat putere să cred în ceea ce fac, și să merg mai departe pentru a-mi defini scopul. A fost multă muncă și, mai ales, multe provocări. Însă, cunoștințele dobândite n-aș fi avut cum să le ating dacă nu aveam acest business plin cu dăruire pentru ceea ce reprezintă un concept în care să cred și, bineînțeles, cu potențial de viitor. Cred că acest an am atins pragul în care “visele devin realitate” ca rod al muncii și devotamentului pentru ceea ce îmi aduce împlinire profesională, și nu numai.
Ce ți-ai fi dorit să realizezi și încă nu s-a împlinit, dacă există?
Aaaa…asta e o întrebare cheie. 🙂  Bineînțeles că, îmi doream să am mai mult succes decât am avut, să sar peste dezamăgiri sau anumiți pași de start-up inevitabili! Dar sunt conștientă că fără de acestea nu poți atinge succesul, așa că nu mă voi gândi la ce nu am realizat și voi privi în față spre ce voi realiza cu ajutorul trecutului.
Narcisa Vlad 2Pentru ce îi ești recunoscătoare anului care se încheie?
Ohhh… Altceva 🙂 Mulțumesc trecutului, și anume anului 2015, că mi-a oferit prin lecțiile sale o viziune pentru prezent și mă va dezvolta pentru viitor! Fiecare zi din acest an am descoperit-o cu bucurie și, poate sună narcisist, dar simt că mi-am descoperit forțe și atuu-uri de care nu eram conștientă că dispun. Cred că așa se întâmplă când faci ceea ce îți place și găsești fericire chiar și în momentele dificile, care, de altfel, te fac mai puternic pentru succesul de mâine. Poate sună feeric, însă eu chiar sunt recunoascătoare pentru fiecare minut trecut, care mă va face mai bună în viitor.
2. Ce vei face în perioada Sărbătorilor?
Ca în fiecare an de Crăciun voi fi la bunicii mei, unde am crescut și unde mă voi simți mereu în “locul în care am făcut primii pași”. Am crescut la bunici și ei sunt mai mult decât “doar familie”. Dar per total voi fi la “reședința de la țară”, cu mama, verișorii, soțul meu și cățelușa noastră, Princess of Diamonds. Trăim de fiecare dată aceeași bucurie și trăiri unice pe care ți le oferă o familie reunită. De Revelion vom fi în Danemarca “la reședința de iubire”, așa cum o numesc eu, și vom petrece alături de familia și prietenii noștri de acolo începutul unui nou an de succes, 2016!
3. Ce îți propui pentru anul care urmează?
Hmm… Multe… Dar cel mai important este sănătate și liniște sufletească… Apoi urmează o listă lungă pe care o realizez la sfârșitul fiecărui an care succede unui altuia. Cred că am devenit obsesivă acestei liste, pentru că de fiecare dată când mi-am scris ce vreau să realizez s-a adeverit. Nu știu dacă este doar un “mindstate”, dar pentru mine a funcționat mereu. Și pentru a fi punctuală întrebării tale, în acest an vizez să lărgesc distribuția la nivel național, prin retailerii marilor orașe, astfel cât mai multe doamne să se bucure de minunatele bijuterii. Pentru Popsockets parcursul va fi ceva mai ușor, având deja câteva contracte mari care se vor finaliza odată cu începutul anului. De asemenea, îmi doresc să am de două ori același succes, mulțumire și mândrie de sine pe cât am avut în acest an. Restul se vor realiza de la sine!
image24. Care sunt tendințele anului 2016, în domeniul accesoriilor?
Personalizare, personalizare și iar personalizare! Nu doar pentru că eu dețin acest concept unic în lume de personalizare a ceasurilor, ci pentru că fiecare merită să aleagă ce i se potrivește și ceea ce-l definește. Și cum, costumele sau rochiile se fac pe măsură, fiecare deține niște caracteristici unice, care definesc inclusiv personalitatea celui/celei care le poartă, și chiar dacă îți place un model de ceas sau bijuterie niciodată nu te va reprezenta 100% pentru că încă alte mii de persoane îl poartă! Fiecare este diferit, fiecare are un stil și personalitate proprii și asta trebuie să se reflecte în viața de zi cu zi, prin accesorii definite individual. Consider că, pentru viitor, acesta este trendul și sper ca persoanele care investesc în accesorii vor pune mai mult accent pe calitate și valoare, decât pe cantitate.
5. Ce recomanzi doamnelor care ne citesc, ca să poată fi In Trend de Sarbători?
Să poarte ceea ce le face să se simtă cu adevărat fericite! Poți purta o pijama sau o rochie de designer, nu contează. Este important să fii în pielea ta. Să fii fericită. Să dai importanță la ceea ce contează și să te bucuri de fiecare moment trăit în sânul familiei. Restul sunt doar detalii, pe care nu le veți mai întâlni! Iubiți-vă și trăiți clipa, doamnelor!

Leave a Reply