Aventura pariziană a lui Radhu

Radhu, ca orice tânăr artist, s-a lăsat cucerit de frumusețile Parisului și a decis să petreacă vacanța de iarnă în stil parizian.
Singurul cântăreț român care a abordat genul muzical specific coastei caraibe a Columbiei și Panama-ului, numit “cumbia” s-a răsfățat câteva zile în capitala Franței. A vizitat Muzeul Luvru, Bazilica Sacre-Coeur situată pe colina Montmartre, Turnul Eiffel, dar și parcul de distracții Disneyland.
radhu eiffelA mărturisit că ceea ce a a admirat la Luvru a fost “Codul lui Hammurabi”, “Venus din Milo” “Mona Lisa ” lui Leonardo da Vinci și “Libertatea conducând poporul” de Eugene Delacroix.
“Evident,dincolo de istorie și cultură, am avut parte de aventură la Turnul Eiffel” a adăugat Radhu.
Și a recunoscut că împreună cu prietenii săi, s-a simțit extraordinar la Disneyland și va încerca să mai ajungă acolo și pe timp de vară.

mickey mouse„La Disneyland pot să spun nu numai că mi-am retrăit copilăria, pentru că acolo te simți fără vârstă, dar am avut ocazia să văd oameni de pe tot mapamondul, din toate culturile, oameni care se îmbrățișau în timpul paradelor și la finalul zilei, când se dau artificiile după show-ul „Disney-dreams”, a mai spus artistul.

Leave a Reply