“Campionii” pe podiumul de la Lux Divina, Brașov

Colecția „Campionii’“, semnată de Adela Diaconu, a reunit nume consacrate ale sportului românesc, în cadrul festivalului Fashion TV Winter Festival 2016, găzduit de Centrul de Evenimente și Conferințe Lux Divina.

micii campioniMari sportivi au urcat pe catwalk, în calitate de modele, în ultima seară a Fashion TV Winter Festival. Prezentarea de modă a fost deschisă de doi mici campioni, Bianca (10 ani) și Eric Drăghiciu (4ani) ce iși doresc să le calce pe urme celebrilor Maria Șarapova și Lionel Messi, modelele lor. Micuțele modele au impresionat publicul prin grația lor, fiind îndelung aplaudați. Vedetele prezente la festival și-au făcut zeci de poze cu ei în culise. Marcel Pavel, Nico, Dana Savuică, Adelina Pestrițu, Romică Țociu și Cornel Palade fiind doar o parte dintre cei cuceriți de către mini starurile Bianca și Eric.

Mihai Leu, primul român campion mondial la box profesionist și campion national la raliu a defilat pe podium alături de top modelul internațional Claudia Neghină, ce a purtat rochia pe care se afla chipul marelui sportiv. Una dintre cele mai mari campioane ale atletismului românesc, campioana olimpică, mondială și europeană, ce a dus României peste 300 de medalii, a urcat pe scenă alături de top modelul internațional Ioana Francia. Gimnasta de talie mondială Monica Roșu a purtat o rochie ce o înfățișa când a câștigat titlul olimpic. Monica Iagăr a pășit cu încredere pe podium cu o rochie ce o arăta atunci când a câștigat titlul european. A fost un show unic de modă în România, unde valorile adevărate au strălucit în lumina reflectoarelor, la fel ca atunci când aduceau aurul și gloria sportului românesc.
Adela Diaconu și-a dorit să realizeze, la fel ca în domeniul audiovizualului în care activează de 8 ani, un proiect de calitate, un show de modă în care simplitatea, eleganța și frumusețea sa pună în valoare colecția dedicată marilor campioni ai României.
“Prin această prezentare de modă am dorit să arătăm și fața frumoasă a României – iar sportivii sunt personalitățile care au adus mereu în atenția lumii țara noastră, mereu în sens pozitiv. Ei sunt ambasadorii României din sport, vedetele adevărate, cu povești de viată memorabile, ce vor rămâne în mentalul colectiv și în istorie” a afirmat Adela.
Sala în care s-a desfășurat prestigiosul eveniment demonstrează că în Brașov există capacitatea logistică pentru manifestări publice de anvergură. Dotările de excepție, ce pun în valoare o construcție veche din 1933, realizată cu profile produse la Reșița, îmbinate după un procedeu similar cu cel folosit la Turnul Eiffel, fac din aceasta o promisiune pentru viitoare evenimente culturale și sportive. Lux Divina are o capacitate de 1500 de locuri și a fost oficial inaugurată, cu această ocazie.

campionii

Leave a Reply