Estée, un salon de la polul rafinamentului

Luni seara, Andreea Marin a fost amfitrioana evenimentului de inaugurare a exclusivistului salon de frumusețe Estée, aflat într-o superbă vilă de pe strada Berna.

O locație de excepție, o frumoasă clădire restaurată cu atenție și bun gust, dotări de înaltă clasă, o atmosferă rafinată, aceasta este oferta salonului de înfrumusețare cu servicii de lux, Estée.

EsteeLuni seara, clădirea a găzduit numeroase vedete, designeri, jurnaliști și bloggeri de fashion, care au răspuns invitației lansate de Raluca Andrei. Printre cei prezenți: Paula Chirilă, Cristina Spătar, Crina Matei, Eugenia Șerban, Rona Hartner, Nico, Claudia Rawlings, Laurette, Elena Merișoreanu, Simona Dichiseanu, Doinița Oancea și Mădălina Bălan.

Rona si Raluca

Rona a purtat o creație Liza Panait din tul verde,  cu numeroase flori aplicate, rochia fiind chiar cea care a încheiat recent lansata colecție a Lizei – Romantic. Plină de farmec și energie, Rona a electrizat audiența, fiind deliciul numeroșilor fotografi prezenți.

Nico a purtat o ținută a Claudiei Rawlings, creatoarea fiind și ea prezentă. Ambele au oferit interviuri și au socializat cu plăcere.

flormarFlormar, sponsor oficial al evenimentului, a delectat doamnele cu ultimele noutăți din domeniul machiajului profesional. S-au rostit toasturi, s-a sorbit prosecco și s-au reconectat oameni, într-o atmosferă extrem de agreabilă și relaxată. Exact cum se cuvine la un eveniment dedicat doamnelor.

Leave a Reply