Mămici frumoase și sănătoase, cu sfaturile Simonei Dragomir

Simona Dragomir a petrecut Ziua Mondială a Sănătății alături de viitoare mămici, în ambianța plină de stil a bistroului Aida, aflat în Palatul Bragadiru.
Simona Dragomir“Mă bucur că am putut fi alături de publicul meu chiar de Ziua Mondială a Sănătății. (…) Sunt onorată că și de această dată am avut invitați specialiști alături de care am putut crea o atmosferă familială pentru viitoarele mame. Banca de celule stem Biogenis, Sanador, Valquer, Tymbark, LactIQ și Magiunul de Topoloveni au dat curs invitației de a schimba macar putin viețile tuturor celor prezenți cu un sfat avizat ori cu produse 100% naturale”, a marturisit realizatoarea emisiunilor “Bună dimineața, Sănătate!” de la Antena 1 și “Trăiește sănătos cu Simona” de la radio Itsy Bitsy.
Prezența tonică a Simonei este o dovadă ca femeia modernă este capabilă să jongleze cu atribuțiile sale, veghind permanent la bunăstarea familiei, păstrându-se mereu în formă și atrăgătoare.

eveniment Simona DragomirPrintre problemele cu care se confruntă atât femeile cât și bărbații se află și căderea părului. O soluție la îndemână a fost prezentată de către Diana Tampu, un produs revoluționar împotriva căderii părului, creat de Valquer, “Placenta Hair Lotion”. Avantajul acestui produs este că poate fi folosit și de către femeile însărcinate sau cele care alăptează.
Sfaturile Simonei au fost primite cu entuziasm de către cei prezenți, care s-au bucurat de atmosfera destinsă și au interacționat cu specialiștii prezenți, adresându-le întrebări.

 

Leave a Reply