Top Line propune o cură de răsfăț sănătos

În preajma Sărbătorilor, Top Line a  lansat câteva produse de excepție, care împreună cu tratamentele din programele Moments ale Centrelor de slăbit și înfrumusețare Silhouette, garantează rezultate spectaculoase.
Guinot Age SummumBradul fracez Guinot a lansat crema revoluționară Age Summum ce reface imunitatea celulară, contracarând efectul de îmbătrânire și îmbunătățind astfel activitatea celulară, pentru un aspect mai tânăr al pielii. Această cremă complexă cu multiple beneficii ajută la netezirea și reducerea ridurilor și a liniilor fine, oferă pielii fermitate și elimină zonele cu pete mai închise, apărute din cauza degradării pigmentului la nivelul dermei. Conține vitamina C, care luptă împotriva radicalilor liberi ce pot afecta celulele tenului. Reface elasticitatea pielii în profunzime.

Babor Advent Calendar oferă posibilitatea de a intra în spiritul sărbătorilor, prin tratarea pielii cu cele 24 de fiole cu efect intensiv, ce au fost concepute ca pielea să aibă parte de ingredienți concentrați în fiecare zi a lunii decembrie, premergătoare Crăciunului. Fiecare fiolă conține ingredinti activi prețioși pentru un ten mai odihnit și mai strălucitor. Astfel, pielea va radia de frumusețe la momentul celebrării Crăciunului și Revelionului. În acest an, nou introdusă în calendar, este fiola „somnul de frumusețe” Activ Night Fluid.
Preț recomandat: 464 lei

Babor Active Night Fluide

 

Noua colecție Babor HSR Lifting a stabilit standardul global în îngrijirea antirid. Extracte de soia, mazăre și mei, în combinație cu acid tanic, reduc ridurile, consolidează țesutul și netezește suprafața pielii. Extractele de lupin îmbunătățesc elasticitatea pielii și redefinesc conturul facial.

Babor HSR Lifting Set
Aminoacidul L-Carnosina reduce formarea ridurilor cauzate de glicare (zaharificare). Oligopeptide din semințe de hibiscus au proprietatea de a reduce liniile de expresie prin reducerea contracțiilor musculare.
Hexapeptide 47 reduce liniile fine și ridurile cauzate de pielea uscată asigurând un aspect mai fin, prin pierderea transepidermica de apa.
Gama conține: HSR lifting cream/50ml, HSR lifting eye cream/15ml, HSR lifting cream mask/20ml
Preț recomandat: 683 lei

Academié Scientifique de Beauté Paris propune Formule Merveilleuse,  o formulă revoluționară, ce contracarează procesul de îmbătrânire prin două moduri de acțiune: oferă celulelor nutrienții de care au nevoie pentru a perfoma la nivel optim și amplifică efectul ingredienților activi din produsele de îngrijire Academié, acționând că un intensificator de tratament.
Concentree Total Intensif este remediul concentrat împotriva procesului de îmbătrânire a tenului,  un produs de îngrijire zilnică ce previne și corectează semnele vizibile de îmbătrânire. Formula sa avansată restructurează, oferă fermitate și hidratează contribuind la refacerea structurii colagenului în piele. Tenul își recăpăta strălucirea și aspectul întinerit.

Produsele Guinot, Babor și Academie sunt disponbile în magazinul Top Line (Bd. Regina Maria 14, București), pe site la Centrele de slăbit și înfrumusețare Silhouette și în saloanele partenere Top Line.

Leave a Reply