Un nou magazin Sophia Home Decoration s-a deschis lângă Foișorul de Foc

Cu cât sunt mai lungi cu atât camera pare mai înaltă. Ele pot ține afară lumina soarelui sau amplifica culorile, ocrotind interiorul casei de ochii curioșilor. Pot fi simple sau sofisticate. Indiferent ce alegem, perdelele și draperiile reprezintă un mod unic de a aduce stil, culoare și textură spațiului de locuit.

Sophia, unicul francizor român în domeniul decorațiunilor interioare textile, a deschis pe strada Pache Protopopescu nr 21, lângă Foișorul de Foc, cel de-al patrulea magazin din București.
Rețeaua brandului a crescut astfel la 21 de magazine atât în țară cât și în străinătate, din care 13 sunt în regim de franciza și 8 sunt magazine proprii.
Sophia, care este prezentă de 12 ani în România, a devenit mai mult decât un retailer de perdele și draperii, fiind un editor de colecții și specialist în “window treatment”, fiind singurul brand de pe piața home&deco care realizează un catalog complet de prezentare a colecțiilor sale.

Anamaria Ștefan“Povestea Sophiei a luat naștere din pasiunea pentru decorațiunile interioare, pentru tot ce înseamnă frumos, culori, lumina și ferestre. Sophia înseamnă curajul de a ne jucă cu o gamă variată de linii, forme, culori, modele și texturi pentru a putea decora spațiul într-un stil armonios și elegant” declară Anamaria Ștefan, fondatoarea brandului Sophia. Succesul companiei se datorează echipei, care lucrează zi de zi pentru a duce la îndeplinire misiunea brandului, aceea de a deveni cea mai importantă rețea de magazine de profil, proprii și în regim de franciza, din România. Pentru aceasta se oferă un serviciu de booking online, unic pe piața din România, prin intermediul platformei, unde se poate programa o consiliere gratuită timp de 2 ore la domiciliu, cu un designer specializat de perdele și draperii. “Pe parcursul celor 12 ani de activitate am oferit mai mult decât produse de calitate, am pus preț pe întregul proces de creație și am urmărit mereu tendințele din domeniul decorațiunilor interioare, pentru a fi mereu pregătiți să satisfacem și cele mai exigente cerințe” mai mărturisește Anamaria Ștefan.

 

 

Leave a Reply