Chewy Vites, un plus de energie de la Evital

Cunoașteți cu siguranță zilele acelea când simțiți pur și simplu că nu mai aveți suficientă energie pentru toate lucrurile de care vreți  să vă bucurați. Unele momente sunt irepetabile și nu am vrea să le ratăm, iar  cei din jurul nostru merită să le alocăm mai mult din timpul nostru. Există produse care ne pot ajuta și unele sunt sănătoase și chiar amuzante – jeleurile masticabile Chewy Vites de la Evital. 

Gama de suplimente alimentare Chewy Vites, jeleuri masticabile pentru copii și adulți sunt moderne, adaptabile noilor tendințe în nutriție, cu pectină naturală din fructe, fără gelatină și îndulcitori artificiali, simplu și plăcut de administrat și cu un gust delicios de fructe.
Gama Evital Chewy Vites cuprinde șase produse, potrivite atât pentru copii cât și pentru adulți.
Evital Chewy Vites pentru adulți:

Evital Chewy Vites adulți– Immuno C: Energie și poftă de viață cu un sistem imunitar puternic.
– Multivitamine: Complex de 12 Vitamine și minerale esențiale pentru adulți.                                                                                                              – Vitamina D3: Prima Vitamină D sub formă de jeleuri pentru adulți.

Evital Chewy Vites pentru copii:

Evital Chewy Vites copii– Calciu+Vitamina D: Pentru oase și dinți puternici.
– Fier+multivitamine: Pentru energie din plin.
– Soc+Vitamina C: Pentru sistem imunitar de super erou.

 

 

În plus, jeleurile masticabile Evital Chewy Vites sunt ușor de administrat și asimilat de către organism, deoarece nu conțin gluten, ingrediente de origine animală, gelatină, arome, îndulcitori și coloranți artificiali, sau organisme modificate genetic, putând fi consumate și de vegetarieni.

Evital Chewy Vites

A&D Pharma este cel mai mare și mai dinamic grup farmaceutic din România care oferă servicii regionale de marketing&vanzari în domeniul farmaceutic în Europa Centrală și de Est. Fondat în 1994, Grupul A&D Pharma operează trei linii de business.

A&D Pharma contribuie la ameliorarea nivelului sectorului sanitar în țările unde activează, promovând produse și servicii de calitate atât la nivelul pacienților, cât și în farmacii și spitale.

În prezent A&D Pharma este certificat de către TUV Rheinland în conformitate cu standardul ISO 9001: 2008.

Leave a Reply