Betty White demonstrează că vârsta este doar o cifră

Actrița Betty Marion White împlinește în această lună 95 de ani. Activitatea sa a fost consemnată de Guiness Book iar longevitatea sa a devenit subiect de pariuri și pronosticuri în țara sa, unde mentalitatea americană i-a permis distribuirea în filme și reclame, indiferent de vârstă.

Betty White 2017Betty Marion White a devenit una dintre legendele Americii, demonstrându-și talentul în multiple domenii: actriță, activistă pentru drepturile animalelor, comediant, scriitoare, producătoare, prezentatoare radio, cântăreață și persoană publică, extrem de activă la televiziune.

Actrița se confundă practic cu istoria televiziunii americane, fiind pe sticlă încă din 1940, unde a lucrat atât în fața, cât și în spatele camerei, fiind prima femeie care a produs un sitcom. Se pare că a fi activ și implicat este cheia pentru a avea o viață lungă și fericită.

Betty White 74 de ani de carieră

Betty are una dintre cele mai vesele și pozitive personalități, pe seama căreia este adeseori pusă longevitatea sa remarcabilă.

Determinarea și talentul energicei actrițe au fost recompensate cu șapte premii Emmy, inclusiv unul special, acordat în 2015, pentru realizările din cursul vieții. Iar activitatea sa de peste 74 de ani în domeniul televiziunii a permis înscrierea sa în Guiness Book, în anul 2014, pentru cea mai lungă carieră în televiziune, a unui entertainer de sex feminin.

Betty White Guiness Book

Talentul, personalitatea și puterea de muncă i-au permis distribuirea în reclame care i-au sporit popularitatea, cum a fost cea din spotul Snickers Super Bowl din 2010.

Betty White Snickers

În 2016, la vârsta de 94 de ani ea a fost distribuită într-o reclamă Bandwagon, alături de personalități din lumea sportivă, spot care a făcut deliciul audienței.
image

Printre realizările sale de pe marele ecran sunt de menționat producția de mare succes a studiourilor Warner Brothers -“The Proposal” cu Sandra Bullock și Ryan Reynolds,  ca și “You Again”, “Bringing Down the House”, “The Story of Us”, “Lake Placid”  și  “Hard Rain”. Pe ecranele TV poate fi văzută în serialele  “Hot in Cleveland” și “Betty White’s Off Their Rockers”

Surse foto: youtube, usatoday, closerweekly

 

 

 

Leave a Reply