Radhu – vacanță la Cancun

Romantic incurabil, Radhu, cântărețul devenit recent celebru în Mexic, a petrecut Sărbătorile într-una dintre cele mai râvnite destinații  turistice – Cancun.

Deși se află de câteva luni în Mexic, unde cântă, iar în acest moment se pregătește pentru filmarea unui videoclip și de participarea la un important eveniment, alături de vedete importante din industria latino, Dulce Maria (ex. RBD), Laura Zapata, David Zepeda, Niurka Marcos, Aleida Nuno în capitala Mexicului, Radhu a ales să-și petreacă Sărbătorile departe de casă.

RadhuImpresionat de primirea călduroasă pe care i-au făcut-o mexicanii, artistul a decis să cunoască mai bine țara și poporul în mijlocul căruia lucrează și a ales să viziteze Cancun.

„Cancun este un loc exotic unde am admirat pe lângă superbele plaje, flora și fauna tipică regiunii tropicale. Aici se află şi un site arheologic, se poate face snorkeling în râuri subterane, se pot admira fluturi într-un pavilion special amenajat, dar și o seră cu orhidee. În perla din Yucatan există unele dintre cele mai spectaculoase acvarii din lume. O altă atracție este Interactive Aquarium Cancun, unde se poate înota cu delfinii și pot fi întâlniți rechini, iar Xel Ha este cel mai mare acvariu natural din lume. Chiar și Coral Reef Aquarium impresionează prin gama largă de specii unice. Dacă vă propuneți să vizitați Cancun, nu trebuie să rataţi parcul natural Xcaret, cu peșteri, plaje şi savane. Aici puteţi face snorkeling, iar seara să asistaţi la spectacole în aer liber, cu reprezentații artistice despre istoria poporului mexican. Eu am fost impresionat de tot ce am descoperit în această destinație, de la peisaje la cultura și căldura localnicilor”,  a descris artistul aventura sa.

El a vizitat și fosta cetate maya de la Chichen-Itza, construită în anul 800 d.H., considerată una dintre cele 7 minuni ale lumii și s-a declarat impresionat.

Leave a Reply