Show extravagant, cu rochii elegante și coafuri rafinate

Christina Andrei și Paul Bălăneanu au deschis vineri, printr-un inedit show, cea de a 22-a ediție a târgului de nunți Mariage Fest, ce se desfășoară la Palatul Parlamentului. Buchetul aducător de noroc a fost aruncat către public, de Valentina Pelinel.

Designerul Christina Andrei și hair-stylistul Paul Bălăneanu și-au reunit forțele pentru a crea un show neconvențional, menit să marcheze deschiderea Mariage Fest. Sub privirile viitoarelor mirese, nerăbdătoare să beneficieze de ofertele prilejuite de cea de a 22- a ediție a târgului, Valentina Pelinel a aruncat mult râvnitul buchet, aducător al unui inel cu diamant.

Valentina Pelinel și Andrei DubanA fost momentul pentru debutul show-ului, care a dezvălui noi creații ale Christinei Andrei, puse în valoare de manechine purtând coafuri realizate de Paul Bălăneanu Express Studio  și machiaje ale make-up artiștilor Bianca Marca și Iulia Tudose.

Colecția Christinei Andrei, elegantă prin simplitate, este compusă din rochii cu tăieturi precise, având decolteuri generoase, cu aplicații de dantelă pe voal și asocieri inspirate de tul, în diverse nuanțe de bej, ivoar și combinații de alb și negru.

This slideshow requires JavaScript.

Dintre modele, le-am recunoscut pe Roxana Memeș, Raluca Andrei dar și pe Miss România 2016, Ioana Filimon, câștigătoarea Supermodels by Cătălin Botezatu, Gabriela Prisăcariu precum și Miss Grand Internațional și Miss Turism, Georgiana Radu.

DJ WandaMireasa nonconformistă a colecției a fost DJ Wanda, care a combinat o rochie albă scurtă, cu o fundă imensă pe corset, purtată cu colanți și pantofi negri și o trenă din saten alb. Locul buchetului de mireasă a fost luat de către o pisică din rasa Sphynx.

La fel ca la edițiile precedente, Paul Bălăneanu a însoțit modelele pe podium, la finalul defilării, împărțind momentul de glorie al creațiilor sale efemere.

Leave a Reply