Terapii alternative și plimbări prin pădure, la Youness Clinic


Youness Clinic, un centru de terapii situat la doar 40 km de București, în mijlocul naturii, departe de agitația urbană, propune servicii complete de cazare, masă și tratament, sub supraveghere medicală
. Dr. Ștefan Stângaciu, președinte onorific al clinicii, oferă detalii despre pachetele de tratamente.

Pe lângă răsfățul prin masaje, plimbări prin pădurea din apropiere, hrană vegetariană și detox, pacienții clinici pot beneficia și de o terapie pentru creșterea imunității. Oana Turcu și Cristi Brancu, aflați zilele trecute la clinică, au făcut această alegere pentru fiul lor, Teddy.

„Pachetul Infantia este destinat celor mici, abordând tratamente eficiente și naturale pentru boli specifice vârstei. Terapia ajută la îmbunătățirea imunității, tratarea alergiilor și a bolilor respiratorii la copii. Un pachet include cazare și trei mese pe zi, fiind disponibil atât în varianta de weekend, cât și pentru 7 sau 10 zile, prețul fiind de 60 euro/zi”, ne-a spus dr. Ștefan Stângaciu, președinte onorific al Youness Clinic, medic atestat în acupunctură, api-fito-aroma terapie, formator în apiterapie și autor de cărți de specialitate în mai multe limbi.


Clinica este dotată cu 36 de locuri de cazare de 5*, baza proprie de tratament și cabinete medicale. Există săli dedicate terapiei, tehnicilor de respirație, relaxare și altor proceduri de tratament, piscină, saună umedă (cu inhalări de propolis, polen, miere și uleiuri esențiale), saună uscată, jacuzzi și săli de masaj. Un alt beneficiu sunt cei 10.000 mp de teren în pădure destinat exclusiv relaxării și plimbărilor în natură.

Leave a Reply