Vedetele descoperă Youness Clinic

Cu gândul la vacanță și având încă în minte micile excese săvârșite în timpul sărbătorilor Pascale, ne propunem un stil de viață cât mai sănătos. Centrele de terapii sunt cele mai potrivite, iar vedetele dau tonul când este vorba despre sport și alumentație sănătoasă. 

Clinica Youness este dotată cu 36 de locuri de cazare de 5*, bază proprie de tratament și cabinete medicale. Există săli dedicate terapiei, tehnicilor de respirație, relaxare și altor proceduri de tratament, piscină, sauna umedă (cu inhalări de propolis, polen, miere și uleiuri esențiale), sauna uscată, jacuzzi și săli de masaj. Un alt beneficiu despre care au aflat curând și Carmen Brumă și Adina Halas, sunt cei 10.000 mp de teren în pădure destinat exclusiv relaxării și plimbărilor în natură.

Cele două vedete și-au oferit un weekend doar pentru răsfăț, cu masaje și relaxare prin plimbări în natură, chiar în pădurea ce înconjoară clinica. Carmen a avut parte și de o surpriză din partea gazdelor. Pentru a se simți că acasă, i-au preparat câteva dintre rețetele de pe blogul ei. “A fost o surpriză frumoasă. Pe lângă hrană sănătoasă, ne-am răsfățat cu masaje cu miere și plimbări prin pădure care ne-au reîncărcat bateriile. Medicul Ștefan Stângaciu, președinte onorific al Youness Clinic, medic atestat în acupunctură, api-fito-aromă terapie, formator în apiterapie și autor de cărți de specialitate în mai multe limbi, ne-a dezvăluit câteva dintre multiplele beneficii ale produselor stupului pentru combaterea oboselii fizice și psihice”, a mărturisit Carmen Brumă.

Adina Halas s-a declarat și ea încântată de zilele petrecute la clinică. “Ma bucur foarte tare că am putut petrece câteva zile cu prietenă mea. Chiar dacă avem familii, e important și să avem timp pentru noi, pentru a ne încărca bateriile. A fost un weekend relaxant și cu siguranță vom repeta experiența”.

Leave a Reply