What’sUp și Alex Velea în costume de ceremonie


Târgul Ghidul Miresei, singurul târg de nunți al verii, se desfășoară și azi în Cupola Romexpo. În deschiderea târgului, cunoscute vedete au acceptat provocarea de a defila în costume de ceremonie by Adina Buzatu, iar What’s Up a lansat un show special pentru evenimentele private.

Stilista Adina Buzatu, cunoscută în lumea mondenă pentru atitudinea antikitsch în vestimentația masculină, pentru care a creat și o campanie, a lansat câtorva vedete provocarea de a defila în costume de ceremonie, drept sursă de inspirație pentru viitorii miri. Au răspuns provocării nume importante din showbiz, astfel că Alex Velea, What’ s Up, Jorge, Marian Vasilescu, Alexandru Constantin, Marius Niță, Șerban Copot, Florin Budnaru, Lari Giorgescu, Cătălin Cazacu și Sorin Brotnei au fost modelele fashion show-ului marca Adina Buzatu.

This slideshow requires JavaScript.

Târgul Ghidul Miresei adună sute de expozanți cu mii de rochii de mireasă, gama completă de costume de ceremonie, de la clasic până la modern sau “made to measure”, inele și verighete cu diamante și pietre prețioase pentru toate bugetele, sute de idei pentru decorul de nuntă conform noilor tendințe. Viitorii miri au parte de reduceri și oferte speciale pe toată perioada târgului și pot beneficia de consultanță gratuită de la specialiști din toate colțurile țării.
Evenimentul de lansare a fost susținut de BeautyOne, Cofetaria Claus, Caru’cu cafea.

Leave a Reply