The Great Gatsby Party Reloaded

 The Great Gatsby Party by City Vision Magazine este evenimentul ce va reuni săptămâna afeasta personalități ale business-ului românesc, ale lumii culturale și mondene bucureștene. Petrecerea tematică va avea loc joi  la Terra Events Hall, din Bulevardul Lacul Tei 1 bis și face parte din suita de evenimente prin care revista de lifestyle și business cu un capital 100% românesc, City Vision Magazine celebrează eleganța și rafinamentul.
Petrecerea exclusivistă oferă invitaților accesul în lumea exuberantă şi vivace a anilor ’20, pentru a  retrăi într-un trecut plin de farmec, în care curgeau valuri de şampanie la toate petrecerile grandioase. La fel ca în lumea lui Gatsby, decorul va fi fascinant și muzica nu se va opri niciodată.
City Vision Magazine dezvăluie povești ale oamenilor de succes, evenimente socio-culturale, tendințe în materie de modă și decorațiuni, prezintă cele mai atractive destinații turistice, face recomandări pentru timpul liber, cultură, oportunităţi de afaceri și multe alte aspecte de interes pentru publicul său. Cu fiecare ediție, revista scoate din lumina tiparului pagini de conținut dedicate știrilor, celor mai importante evenimente, interviuri, pictoriale de modă și informaţii culturale. Pentru că toate lucrurile premium poartă o etichetă, coperta City Vision Magazine prezintă în fiecare dintre edițiile sale un interviu amplu, acordat în exclusivitate, cu o personalitate marcantă a business-ului autohton.

Partenerii evenimentului: Terra Events Hall, Tailor Events, 5Travel ,  Bio Ortoclinic,  Dasdem Aesthetic Clinic, VIGGO by Cătălin Botezatu,  Mirela Vescan, L’Atelier Couture,  Mineli Boutique, Luxury Grand Store, Mr. Pich, Agriro,  Materflex, Vinarte,  Distileriile Bran,  IQOS, Veuve du Vernay, TABASCO, Danube Caviar.

Leave a Reply