Clutch-urile Silkdom, preferatele vedetelor

Perioada vacanțelor a fost înlocuită de frenezia începerii anului școlar, iar în lumea mondenă au reînceput întâlnirile de tot felul. Pentru serile când dorești ca ținuta să iasă din anonimat există cluctch-urile de mătase. Ana Morodan, Mirela Bucovicean, Geanina Ilieș, Maria Andrei și Ileana Badiu se număra printre vedetele care au  ales să poarte acest accesoriu. 
Realizate 100% manual, clutch-urile Silkdom aduc o notă aparte fiecărei ținute. SIlkdom crează atât pentru “covorul rosu”, cât și pentru femeile care știu că un accesoriu de mătase purtat la jeans într-o după-amiază la cafea sau în club cu prietenii, nu este un “faux pas” ci dimpotrivă, un mod eclectic de a-ți exprima personalitatea.

“Mătasea spune întotdeauna o poveste, las-o să “vorbească” despre tine și îți va plăcea ce va avea de zis! Va povesti despre tine în cele mai alese cuvinte, te va contura în cele mai frumoase forme și te va picta în cele mai delicate culori.”, a declarat Maria Andrei.

This slideshow requires JavaScript.

Mătasea naturală a fost considerată de-a lungul timpului un material prețios, elegant, ce nu putea fi purtat oricum și oriunde. Tendințele din ultimele sezoane au demonstat însă contrariul și mai mult decât oricând, mătasea s-a numărat printre materialele preferate de designerii din întreagă lume. Fie că vorbim de chimonouri, eșarfe, bustiere, fuste, brățări, accesorii și mai ales clutch-uri, mătasea naturală s-a regăsit peste tot.

Mătasea este principalul material care stă la baza pieselor Silkdom.Acestea sunt realizate manual, integral din mătase naturală la exterior și catifea de mătase naturală la interior. Mătasea folosită în realizarea produselor Silkdom provine din Franța, Japonia, Italia, China, India, dar și din România. Creații complexe, clutch-urile compun împreună cu mătasea, dantela, perlele, cristalele, penele folosite, un obiect unic.

Colecția de clutch-uri Silkdom transmite valorile brandului: senzualitate, îndrăzneală, curajul unui obiect statement, egoismul de a purta un obiect numai al tău. Sub brandul SILKDOM sunt realizate și bijuterii din mătase, eșarfe. Produsele sunt disponibile online pe site, la Molecule F Concept Store, Etaj 1, Promenada Mall, în showroom-ul Dacia 24, de pe Bulevardul Dacia, nr 24, etaj 1 și la Boutique-ul AZAY.

Leave a Reply