Resetează-ți privirea la Eye Style

A venit perioada aceea în care suntem mai preocupate de casă, ambient, confort pe toate planurile. Pe lângă ședința (obligatorie) de shopping, verificarea și pregătirea pentru iarnă a automobilului, a instalațiilor de încălzire, poate este cazul să acordăm puțină atenție și vederii. Ca să putem savura în liniște un ceai cald, în timp ce citim o carte sau vizionăm un film.

Se schimbă vremea, se schimbă garderoba. Putem aduce un plus de personalitate ținutelor noastre adăugând un nou accesoriu, o pereche chic și modernă de ochelari de vedere sau de soare.

Eye Style din AFI Palace Cotroceni, Park Lake, Băneasa Shopping, oferă o largă gamă de ochelari de soare și de vedere, accesorii, lentile dar și oftalmologi bine pregătiți, gata să reomande perechea de ochelari potrivită, care să nu provoace migrene, la propriu! 

Ochelarii de vedere de la Eye Style sunt în trend, se impun prin calitatea materialelor, au finisaje fine și prețuri echitabile.

Au un design modern sau vintage și poartă cu ei experiența celor mai renumiți designeri ai lumii. Vin în diferite forme, au colțuri rotunjite sau pătrate, sunt confecționați din materiale colorate, în tonuri neutre de negru, gri sau alb. Mulți dintre ochelarii de la Eye Style au linii subțiri și sunt unisex. Ei conferă un aer sofisticat și aleși corespunzător, denotă eleganță, mister și unicitate.

This slideshow requires JavaScript.

Cele câteva zeci de branduri de ochelari, care alcătuiesc partea principală a poveștii Eye Style au fost selectate să concureze pentru  lista noastră de dorințe: Celine, Christian Dior, Carrera, Diesel, DSquared2, Fendi, Just Cavalli, Juicy Couture, Jello, Marc Jacobs, Giorgio Armani, Gucci, Emporio Armani, Illestava, Lacoste, Marc by Marc Jacobs, Ray Ban, Roberto Cavalli, Ralph by Ralph Lauren, Prada, Polaroid, Tom Ford, Tommy Hilfiger, Vogue sau Valentino.

Leave a Reply