Teodora Drăgoi – Pop militează pentru o lume mai bună

Teodora Drăgoi – Pop, ca multe alte vedete, a îmbrățișat o cauză socială. Ea își dorește o lume mai bună și luptă pentru acest scop alături de ceilalți voluntari ai Asociației Lume Bună, prin intermediul căreia, în luna septembrie, în cadrul a trei filiale ale BMB – Biblioteca Metropolitană București, vor funcționa ateliere de creativitate.

Prezentatoarea emisiunii “Popasuri folclorice” de la TVR 3  este voluntar al  Asociației Lume Bună, ale cărei principale obiective sunt realizarea de acțiuni cultural educative pentru copii, atât în mediul rural cât și în cel urban și acțiuni de responsabilizare socială. Teodora Drăgoi – Pop mărturisește: “Îmi doresc să trăiesc într-o Lume mai Bună, îmi doresc ca România să aibă parte de viitoare generații frumoase la minte și suflet. Avem mult de construit și fiecare om implicat contează! De aceea am ales să fiu parte din această echipă”.

This slideshow requires JavaScript.


Luna septembrie este luna aniversară pentru proiectul “Călătorie educativă în lumea satului” – proiect inițiat în 2011 prin finanțare UE – programul Tineret în Acțiune. “Pentru a marca această lună, vom demara ateliere de creativitate după începerea anului școlar în cadrul a trei filiale ale BMB – Biblioteca Metropolitană București” a precizat Teodora.

Leave a Reply