Brandul exclusivist Elemis este în România!

Elemis, brandul de lux numărul 1 în Marea Britanie pentru tratamente și produse cosmetice, a fost recent prezentat publicului român de către distribuitorul exclusiv în România – Adda Shop. Elemis oferă produse recunoscute și premiate pe plan mondial, precum și procedurile cosmetice ce se aplică în peste 1600 de spa-uri din locații prestigioase, în întreaga lume. Evenimentul de lansare a avut loc la Radisson Blue iar conceptul său bazat pe îmbinarea dintre natură și tehnologie s-a bucurat de un real succes.

În 1990 ELEMIS a început ascensiunea sa extraordinară spre a deveni lider în domeniul educației, inovației, creării produselor și tratamentelor profesionale de îngrijire a pielii.

Fiecare formulă revoluționară Elemis este rezultatul inovativ al științei și al resurselor pe care ni le oferă natura, dezvoltate de o echipă pasionată de cercetători, oameni de știință și experți în cosmetică.

Elemis este un deschizător de drumuri ce oferă tratamente și produse inovante, testate clinic, un jucător important care influențează tendințele mondiale în industria produselor cosmetice și spa-urilor.
Experiența este excepțională, iar rezultatele sunt reale. Elemis este prezent în peste 1600 de spa-uri și saloane de lux, 155 Elemis Travel Spa de pe vasele de croazieră sau din cadrul companiei aeriene British Airways, în peste 150 de magazine din întreaga lume. Anual, peste 6,5 de milioane de persoane beneficiază de tratamente Elemis. Combinația perfectă dintre ingredientele naturale puternice, cu tehnologia de ultima generație și testele dovedite clinic, a permis brand-ului Elemis să aducă pe piață cele mai renumite produse cu efect anti-îmbătrânire și tratamente pentru spa-uri, pe care industria frumuseții le-a văzut vreodată. 

This slideshow requires JavaScript.

Fiecare terapie spa, ce are nevoie de aproximativ un an pentru a fi creată, este realizată de Noella Gabriel, Elemis Innovator, bazându-se pe numeroase studii clinice și științifice care să asigure că fiecare terapie oferă rezultate reale. Fiecare tratament sau produs Elemis oferă soluții reale și clare și un program structurat bazat pe un stil de viață sănătos, fapt care diferențiază clar brandul Elemis. Această abordare oferă posibilitatea terapeutior Elemis să livreze, în peste 1600 de Spa-uri din întreaga lume, programe de tratament și produse cu rezultate maxime, ceea ce încurajează repetarea vizitelor și o cerere constantă de produse pentru utilizare la domiciliu.

„Toate tratamentele pe care le-am dezvoltat sunt concepute pentru a proteja sănătatea pielii; pentru a respecta faptul că pielea este un organ viu. Pornind de la faptul că nu există două persoane identice, fiecare tratament este adaptat și personalizat în funcție de obiectivele fiecărei persoane, pentru a experimenta tratamente personalizate cu rezultate care depășesc așteptările. Ne străduim să dezvoltăm formule revoluționare cu texturi unice, efectuăm studii clinice pentru a confirma ceea ce deja știm: că oferim rezultate reale. Nu există scurtături și nici trucuri.” a subliniat Noella Gabriel. 

Leave a Reply