Primul Escape Room Mobil Game of Thrones din Europa la Galați

Printre opțiunile de petrecere a timpului liber alături de cei dragi, care tinde să devină o prioritate în perioada următoare, gălățenii au la dispoziție un concept unic, creat în premieră de HBO România – primului Escape Room mobil Game of Thrones din Europa. Până în data de 15 decembrie, este disponibil la Shopping City Galați, în intervalul orar 14:00-22:00.

HBO continua turneul primului Escape Room Mobil Game of Thrones din Europa la Shopping City Galați. Compus din două etape, Escape Room-ul le oferă participanților șansa să intre în pielea personajelor preferate, să treacă Dincolo de Zid și să îl înfrunte pe Regele Nopții, în încercarea de a salva cele Șapte Regate. Durata maximă a jocului este de 45 minute, timp în care participanții trebuie să apeleze la cunoștințele lor despre serial, să își folosească atenția și să lucreze în echipă. Accesul la joc se face pentru grupe de până la 6 persoane, iar aceștia pot solicita indicii care să îi ajute în „călătorie”.

Escape Room-ul Game of Thrones va fi amplasat în Shopping City Galați și va fi disponibil vizitatorilor în intervalul orar 14:00 – 22:00. Pentru a-și putea rezerva locul, clienții trebuie să achiziționeze, în perioada 24 noiembrie – 15 decembrie, produse și servicii din magazinele centrului comercial și să se prezinte cu bonul de cumpărături în ziua achiziției la Info Desk-ul aflat ȋn zona scărilor rulante și să își aleagă data și ora la care vor să înceapă aventura în universul Game of Thrones, alături de maximum 5 prieteni.

Escape Room-ul mobil Game of Thrones este unic în Europa, componentele sale fiind lucrate manual în proporție de 70%. Întreaga construcție a necesitat aproximativ 380 de ore de lucru, integrând elemente modelate manual din rășini epoxidice sau poliuretanice, obiecte de recuzită realizate din lemn masiv și sisteme de control al luminii, corelate cu senzori de presiune și prezență, care redau o nuanță adaptată fiecărei etape a jocului.
Game of Thrones este o producție HBO și toate cele 7 sezoane pot fi urmărite în exclusivitate, oricând, pe HBO GO. Serviciul oferă utilizatorilor peste 3.000 de ore de conținut premium, accesibile de pe orice tip de device – TV, laptop, tabletă sau mobil. 

Regulamentul jocului este disponibil aici, iar mai multe detalii se regăsesc pe site , dar și pe pagina de Facebook a Shopping City Galați.

Leave a Reply