Promisiunile colectorului de calcar de la Tefal

Tefal a lansat fierul de călcat cu colector anticalcar, ce promite a fi arma secretă pentru sesiuni rapide de călcat. E o provocare pe care o accept, dată fiind aversiunea pe care o am pentru timpul consumat cu această activitate.

Călcatul a reprezentat pentru mine dintotdeauna o sarcină și nicidecum o plăcere, consumatoare de timp și o mare provocare pentru perfecționismul de care sufăr. Din acest motiv, orice îmbunătățire adusă aparatelor (cum este corect și neobișnuit să numim binecunoscutul fier de călcat) în cauză este binevenită din punctul meu de vedere.
Tefal a introdus colectorul anticalcar ce are ca obiective: performanță constantă a aburului la fiecare utilizare și prelungirea duratei de viață a fierului sau stației de călcat.
Ce probleme promite să înlăture el: hainele pătate cu calcar, menținerea cantității de abur, frustrarea ce te cuprinde când încerci să netezești cutele materialelor moderne, ce conțin fibre speciale, prelungirea duratei de funcționare a aparatului. 

Colectorul anticalcar de la Tefal captează și reține în interior chiar și cele mai mici particule de calcar, împiedicând eliberarea lor prin orificiile de abur, care în mod curent ajungeau pe țesături. În plus, aburul va fi dispersat în mod uniform, cu putere constantă. 
Colectorul anticalcar detașabil captează cu până la de 10 ori mai mult calcar comparativ cu soluțiile tradiționale – la fiecare trei luni, în colector, este reținută aproximativ o lingură de calcar.
Grație poziționării sale, lateral la stații sau în partea din spate la fiarele de călcat, colectorul poate fi detașat cu ușurință: se scoate tija și se aruncă depunerile dintr-o singură mișcare. Bun, să încercăm, deci! 

Leave a Reply