Abba Tribute Band, show de Mărțișor

Cea mai bună trupă de show, Abba Tribute Band, care a primit recunoașterea drept „OFFICIAL No #1” Abba Tribute Show, revine în România în data de 9 Martie 2018. Concertul live va fi susținut la Hard Rock Cafe, de la ora 22.30.

Pentru cei care se gândesc la o surpriză mai îndepărtată pentru dragele lor, 
show-ul Abba Tribute Band este cadoul ideal pentru Luna Femeii. Sau un original cadou de Sărbători, dacă lista adresată Moșului nu indică altfel. 

Biletele sunt disponibile online prin, și prin sau la Hard Rock Café.
▪ VIP-120 lei (loc în față scenei, întâlnire cu artistul, autograf și poză și o surpriză din partea HRC)
▪ Categoria 1-90 lei (loc în față scenei)
▪ Categoria 2-70 lei (loc la masă)
▪ Categoria 3-40 lei (în picioare)

Spiritul celebrei trupe ABBA va fi adus în fața publicului român de cei patru artiști ai ABBA Tribute Band, votată în unanimitate de Asociația Agenților Muzicali britanici drept cea mai bună formație tribut Abba din Marea Britanie. Lisa (AnniFrid), John (Benny), Nina (Agnetha) și Marcus (Bjorn) readuc în 2018 la Hard Rock Cafe muzica suedezilor.

Trupa vinde show-uri la nivel internațional de peste 6 ani, fiind apreciată nu doar pentru calitățile vocale și pentru punerea în scenă, dar mai ales pentru păstrarea fidelă a principiilor ABBA. „Revival the tribute live experience” este ceva unic. Show-ul include coregrafie, costume spectaculoase și autentice, are parte de o producție uluitoare și de muzică excelentă marca ABBA. O atenție specială este acordată set-up-ului scenei. Se folosesc lumini și efecte speciale, lasere, iluminare UV, un pian original Yamaha cp 70 (așa cum era cel al lui Benny), candelabre și multe altele, totul pentru a oferi audienței experiența unei producții de înaltă calitate. Cât despre muzica…nu încape niciun dubiu că pe scenă se vor auzi voci aproape identice cu cele care au făcut furori din 1972 până la începutul anilor ’80.
Jöhn aka Benny Andresson-Este un artist cu multiple abilități, precum cea de cântăreț, compozitor, cântăreț la clape, chitarist, coregraf și scenograf.
Lisӓ aka Anni-Frid Lyngstad-Cu o voce care te cucerește de la primele acorduri, ea a călătorit în întreaga lume și a încântat mii de oameni. Susține, însă, că a se pune în pielea lui Anni o face să se simtă cel mai bine.
Ninӓ aka Agnetha Faltskog-A cântat alături de nume celebre din industria muzicală, chiar a făcut un duet cu celebrul Jamie Oliver. În Revival i se recunoaște talentul prin faptul că se identifică enorm cu Agnetha, iar în redarea „The winner takes it all” ai senzația că te-ai întors în timp, iar pe scenă este însăși solistă ABBA.
Kenny aka Björn Ulvaeus-Este apreciat pentru virtuozitatea sa, cântă la chitară, iar show-ul în care este implicat îi stârnește toată pasiunea muzicală. Implicarea lui nu a trecut neobservată, fiind unul dintre cei mai populari membrii ai trupei.
 

Leave a Reply