Schimbare totală de look, premiu special la Târgul Ghidul Miresei

Ediția de vară a Târgului de nunți Ghidul Miresei, care se va desfășura în perioada 11-13 mai, la Romexpo, va reuni sute de expozanți care aduc viitorilor miri toate produsele și serviciile într-un singur loc. Un concurs, organizat cu ajutorul Soma Clinic și al lui Carmen Brumă, va oferi câștigătoarei o schimbare radicală a înfățișării. 

În deschiderea târgului, ce va oferi doritorilor gama completă de costume de ceremonie, rochii de mireasă, inele și verighete cu diamante și pietre prețioase pentru toate bugetele, sute de idei pentru decorul de nuntă conform noilor tendințe, vineri începând cu ora 12, stilista Adina Buzatu prezintă cele mai noi tendințe în materie de costume de ceremonie. Locul modelelor va fi luat de vedete feminine din showbiz : Nico, Diana Dumitrescu, Giulia Anghelescu, Diana Bișinicu, Monica, Roxana Nemeș, Oana Ioniță, Iuliana Luciu, Geanina Ilieș, Silvia Chifiriuc, Crina Matei și Ianna Novac vor defila într-o prezentare inedită.


De asemenea, la târg va fi prezentă și Carmen Brumă care, după ce a lansat programul de slăbit „Intră în rochia de mireasă”, vine cu o nouă provocare pentru viitoarele mirese. În cadrul unui concurs organizat împreună cu Ghidul Miresei, vor fi selectate trei concurente ce vor slăbi sub atenta ei supraveghere, într-un program ce va dura 8 săptămâni. Câștigătoarea va intra în posesia unui premiu în valoare de 4000 euro ce constă în servicii medicale estetice oferite de Soma Clinic, schimbare totală de imagine oferită de Chic Salon, rochie de mireasă și o ședinta foto specială oferite de Ghidul Miresei.

Mai multe informații pe site

credit foto: harpersbazaar.com

Leave a Reply