Versatila Premium Care Liss & Curl de la Rowenta

Drept sau buclat, orice consideri că i se potrivește mai bine părului și fizionomiei tale, poți obține în căpâteva minute și în maximă siguranță cu placa de păr Rowenta Premium Care Liss & Curl. Care se strecoară perfect în sertarul toaletei tale, datorită sistemului de blocare a plăcilor.
Cu margini special concepute pentru realizarea celor mai inspirate onduleuri și cu o funcție de încălzire rapidă în numai 30 de secunde, placa Premium Care Liss & Curl realizează coafura dorită, cu bucle lejere sau mai strânse. 

Dacă îți schimbi planurile și odată cu ele și ținuta, pui în acțiune placa Premium Care Liss & Curl și dintr-o singură mișcare părul tău va fi perfect îndreptat datorită sistemului Straight Optimizer. Acesta utilizează o bandă de silicon pentru a îl întinde ușor chiar și la temperaturi joase, fără să îl deterioreze. Nu te teme să alegi șuvițe mai groase! Plăcile mobile asigură o presiune optimă și uniformă pentru păr drept de la rădăcină până la vârfuri.
Iar combinația dintre învelișul de cașmir, cheratină cu ulei de argan și generatorul de ioni menține naturalețea, hidratarea și strălucirea părului tău.
În orice moment și indiferent de starea ta, pentru un păr care să te mulțumească pe deplin poți conta pe Premium Care Liss & Curl. 

Leave a Reply