Concorde Old Bucharest Hotel – un moment istoric reconstruit

Cel mai nou hotel din centrul vechi al Bucureștiului, Concorde Old Bucharest Hotel, este locul în care se îmbină confortul de ultimă oră, cu plăcerea de a locui într-o clădire monument istoric reconstruită, având nenumărate atracții turistice, la un pas distanță.

Situat pe Splaiul Independenței, dar având acces și din strada Franceză, Concorde Old Bucharest Hotel, reprezintă imbinarea perfectă între amintirea epocii frumoase a Bucureștiului și tendințele actuale privind confortul și tehnologia. 

Construită la sfârșitul secolului al XIX-lea, pe strada ce găzduia reședința ambasadorului Franței, clădirea cu influențe neoclasice a traversat cu dificultate epoca comunistă, în care a fost neglijată, dar a revenit recent la viață, datorită unor ample lucrări de consolidare, reconstrucție și restaurare. Fațadele originale, reconstruite în cel mai mic detaliu, mobilierul din lemn masiv cu care sunt dotate cele 38 de camere, facilitățile de petrecere a timpului liber, garantează o experiență urbană desăvârșită, la cote de exigență maximă. 

Destinație de city break sau călătorie de afaceri

Amplasarea sa de excepție, în Centrul Vechi, dar și imediata apropiere a zonei de shopping, cu multiple posibilități de transport, arhitectura și dotările Concorde Old Bucharest Hotel îi conferă o poziție aparte printre amatorii de turism de weekend, dar și printre cei aflați în călătorii de afaceri, oferind confort, calitate și valoare. 

Perfect pentru un eveniment corporate sau privat

Pe lângă amplasamentul privilegiat, în apropierea mijloacelor de transport în comun, dotările fac din Concorde Old Bucharest Hotel unul dintre locurile cele mai potrivite din București, pentru organizarea unui eveniment tip corporate, sau unul privat, oferind  multiple servicii premium, îndeplinind și cele mai detaliate și non-conformiste specificații.
Sala Paris oferă o experiență personalizată fiecărui client dornic de organizarea unui astfel de eveniment, remarcându-se prin flexibilitate și deservind oricărui scop, de la ședințe până la workshop-uri și teambuilding-uri. 

Lansat în iunie 2017, Concorde Old Bucharest Hotel este o locație vibrantă, încărcată de culoare și istorie, care își întâmpină oaspeții dornici de experiențe inedite, cu o oarecare solemnitate, justificată de valoarea și tradiția sa.

Mai multe informații pe pagina oficială a hotelului.

Leave a Reply