Subiecte de sezon – pediculoza și Dezanoplum

În frenezia generată de debutul anului școlar, mămicile dezbat subiecte mai mult sau mai puțin prozaice, animate de dorința de a oferi un start cât mai bun copilului lor. Iar printre temerile lor, una nu tocmai nefondată – contaminarea cu păduchi, adică pediculoza. 

 

Pediculoza (infestația cu păduchi) afectează atât copiii cât și adulții, fiind, însă, mai des întâlnită în rândul copiilor de vârstă școlară și, prin incidență, a familiilor acestora. În ciuda opiniei generale, păduchii de cap pot fi contactați indiferent de atenția acordată igienei personale (chiar dacă părul și scalpul sunt curate) și pot apărea în orice loc, dar incidența este mai crescută în spațiile frecventate de grupuri de copii, așa cum sunt școlile. De aceea, un părinte pregătit trebuie să aibă la îndemână și Dezanoplum, pentru a fi gata să acționeze de urgență împotriva păduchilor de cap.


Dezanoplum conține un ingredient cheie activ numit dimeticonă, care elimină rapid problema neplăcută a păduchilor. Cum îndepărtarea păduchilor poate fi o sarcină dificilă și frustrantă, Dezanoplum, pe lângă soluția împotriva păduchilor de cap, conține și o cască de protecție și un pieptăn special pentru îndepărtarea păduchilor morți și a ouălelor deshidratate ale acestora.
Dimeticona, ingredientul activ din Dezanoplum, nu permite accesul aerului în aparatul respirator al parazitului, acționând mecanic prin sufocarea acestora după minimum 10 minute de la utilizare, eliminând rapid păduchii și lindinii (ouăle de păduchi) deshidratați.
În plus, compoziția dispozitivului medical Dezanoplum reduce aderența lindinilor, facilitând îndepărtarea acestora.

Acțiunea sa este mecanică, motiv pentru care păduchii de cap și ouăle acestora nu devin rezistenți la acțiunea produsului, astfel, produsul Dezanoplum poate fi folosit de fiecare dată când apar păduchi, ținând cont de instrucțiunile de utilizare ale ambalajului. Trebuie reținut că, după utilizarea produsului, nu s-a observat reabilitarea funcțiilor vitale ale parazitului, așa că, dacă acesta a fost aplicat corect, tot ce rămâne de făcut este eliminarea acestora de pe păr cu ajutorul pieptănului special.
Și în plus, produsul nu conține insecticide, întrucât este un dispozitiv medical special pentru îndepărtarea păduchilor de cap și ouăle acestora, foarte sigur pentru sănătatea utilizatorului. Conform testelor, Dezanoplum poate fi utilizat în siguranță de către copii, adulți, femei însărcinate și femei care alăptează.

Pentru mai multe informații referitoare la transmiterea și detectarea păduchilor, dar și despre utilizarea soluției Dezanoplum, accesați www.stoppaduchi.ro.

Leave a Reply