Eșarfele cu povești, ale Andreei Tincu

Eșarfa, acea piesă în mod greșit considerată banală și uneori ridiculizată, ca fiind cel mai impersonal cadou, este de fapt o piesă extrem de versatilă, ce poate adăuga distincție, personalitate sau culoare ținutei. Eșarfele realizate de Andreea Tincu reușesc să salveze o ținută ternă sau pot face o ținută de zi să treacă drept una de business sau după amiază. 

Andreea Tincu, care a fost prezentată recent, ca designer artistic, într-o pagină de antreprenoriat în România Liberă (unde a povestit pe îndelete cine este ea și cum știe să cocheteze frumos între artă și trend), a dat numele său brandului pe care îl dezvoltă. 

Andreea face eșarfe minunate, potrivite oricărei vârste, mătăsoase, simple sau explozive ca și nuanțe, în variante florale, motive tradiționale, chipuri senzuale, sau detalii grafice geometrice suave, rafinate.

Vei descoperi eșarfele ei într-o formulă jucăușă. Sunt piese care te vor ajuta să reinventezi ținute, mai ales dacă ai un pic de imaginația și dacă vrei să te bucuri de euforia unui accesoriu interesant pentru acest look urban atât de versatil.

Așadar, poartă eșarfa pe un sacou, peste paltonul tău preferat, peste un pulover de mohair fin, sau peste o rochie simplă.

Eșarfa CIULEANDRA, semnată Andrea Tincu este inspirată de dansul românesc cu același nume. Diferită plin simplitate, ea este preferată de doamnele sofisticate. Pe colțuri e stilizată Măiastra lui Constatin Brâncuși, iar cine iubește valorile românești nu ar putea rămâne impasibilă la o asemenea creație.

Eșarfa Beautiful Girl are culori delicioase, o sursă de energie bună pentru cine știe să aprecieze nuanțele care dau emoții bune. Ea dă senzația de confort, creează și susține un tonus bun.

Leave a Reply