Floria.ro a lansat o colecție dedicată sărbătorii Halloween

Halloweenul nu este doar despre zombie și fantome, despre petreceri și un întreg arsenal înfricoșător. Poate fi despre rafinament, despre decorațiuni spectaculoase care să înfrumusețeze casa sau biroul. Floria.ro propune aranjamente florale în dovleci sculptați sau doar în culorile toamnei, care pot fi vedeta acestei sărbători.
Halloweenul pare să aibă și la noi din ce în ce mai mulți adepți, mai ales în rândul copiilor și al tinerilor dornici de petreceri. Dar și celelalte categorii ale populației sunt cumva atinse de această sărbătoare, în care dovlecii tind să fie la mare cinste. Tocmai de aceea, acest simbol incontestabil al sărbătorii a fost reinterpretat într-o manieră inedită de designerii Floria.ro.

Astfel, dovlecii sculptați, decorați cu flori pot deveni un element central al decorului anul acesta, de Halloween.
Designerii Floria.ro au ales, pe lângă simbolul cunoscutei sărbători, elemente specifice, dar și flori care să completeze atmosfera de Halloween: cale, craspedia, leucospermum, hypericum, eringium, ilex, protea sunt câteva dintre ele. Aranjamentele florale mizează pe forme spectaculoase, pe culori care sugerează mister, pasiune, care te provoacă. Astfel, din vocabularul cromatic propus de specialiști nu lipsesc negrul și portocaliul calelor sau al trandafirilor, asociate fără îndoială sărbătorii, dar nici violet, roșu, galben.


Dar aranjamentele florale din această colecție nu se rezumă la cele în dovleci. Un misterios buchet de 29 de cale negre sau un fantomatic aranjament din flori albe sunt idei la fel de surprinzătoare pentru Halloween și nu numai.
Pentru că linia cromatică dominantă a acestei colecții este inspirată din schimbările naturii din această perioadă, aranjamentele sugerează, dincolo de orice, abundența incontestabilă a toamnei, așa că aranjamentele propuse pentru Halloween pot fi o surpriză minunată și pentru cei care nu sărbătoresc această zi.


Colecția este în ton cu toamna, dar și cu o sărbătoare care capătă tot mai multă popularitate. Prin aceste aranjamente florale, designerii Floria.ro arată că Halloweenul poate fi despre mister, sugerat subtil prin nuanțele de violet, poate fi despre fantome, prin accentele de alb, dar mai ales este despre bucuria de a avea un nou pretext pentru a fi alături de cei dragi. Au fost alese flori care rezistă mult timp, precum orhidee, trandafiri, dalii, crizanteme, garoafe, astfel încât aceste aranjamente spectaculoase să reziste mult timp.


Floria.ro conduce în topul vânzărilor online de flori, împlinind anul acesta 8 ani de existență. Floria.ro a câștigat de șase ori titlul “Floraria Anului” la Gala Premiilor eCommerce și din mai 2015 este Furnizorul Oficial al Casei Regale a României,  pentru buchete și aranjamente.

Leave a Reply